Könnyű győzelem

Dubnica. Kezdettől fogva a hazai együttes diktálta az iramot, és már a 2. percben vezetést szerzett: a bizonytalan védők mellett Dovičovič talált a kapuba.

Dubnica. Kezdettől fogva a hazai együttes diktálta az iramot, és már a 2. percben vezetést szerzett: a bizonytalan védők mellett Dovičovič talált a kapuba. Ezt követően fokozódott a ZTS fölénye, a vendégek hátvédei rengeteg hibát vétettek, s az első fél óra után már 3:0-ra vezetett a Dubnica. Előbb Dovičovič, majd Suchý talált a hálóba. Ekkor úgy tűnt, alapos zakót kap az UEFA Kupában érdekelt Matador. Azonban nem így történt, mivel a hazaiak visszavették a tempót, s jobbára csak az eredmény tartására törekedtek. Ennek ellenére a 78. percben a kitűnően játszó Dovičovič újabb gólt szerezhetett volna, ám Bernady kapus bravúrosan hárított. A hajrában egy gyors kontra végén Nemec állította be a végeredményt. A játék képe alapján nagyobb arányban is nyerhettek volna a vendéglátók.

Góllövők: Dovičovič (2., 31.), Suchý (32.), ill. Nemec (88.). Játékvezető: Minarčík, 2600 néző. Sárga lap: Suchý, Porázik, Bernady. DUBNICA: Kováč–Zimen, Ševela, Švestka, Mráz–Bellák (74. Šupka), Držík, Dovičovič (87. Sokol), Suchý–Porázik (83. Filo), Kiška. PÚCHOV: Barnady–Hricko, Čvirik (34. Brisuda), Ovad, Holčík–Gegics, Belák, Majerník (46. bakoš), Jambor–Breška (57. Perniš), Nemec.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?