König Zsolnán folytatja

Pozsony. A téli szünet ellenére már javában zajlanak a felkészülések és természetesen a igazolások is. Az elmúlt napokban nem egy labdarúgó talált új klubra.
MARIÁN HAD. A rózsahegyiek 22 éves védője a Brno első téli szerzeménye.

Pozsony. A téli szünet ellenére már javában zajlanak a felkészülések és természetesen a igazolások is. Az elmúlt napokban nem egy labdarúgó talált új klubra.

MARIÁN HAD. A rózsahegyiek 22 éves védője a Brno első téli szerzeménye. A hórihorgas, gyors labdarúgóra többen is szemet vetettek, de végül a morvaországi klub örülhetett. A válogatott játékos már újdonsült csapatával készül, szerződése négy évre szól.

ANDREJ PORÁZIK. A Dubnica gólzsákja Lengyelország felé vette az irányt. A csatárt Dušan Radolský, a Grodzisk edzője szemelte ki magának. A szerződést ezen a héten írják alá. A cseh Sport napilap szerint Peter Gergely már a Torpedo Moszkva játékosa, de a máriatölgyesi klub vezetői nem erősítették meg a hírt.

MARTIN LIPČÁK. Az Artmedia eltanácsolt hálóőre a Corgoň Liga sereghajtójával, az Interrel készül a tavaszi idényre. A kapust 2005 nyaráig köti szerződés a ligeti klubhoz, ezért csak kölcsönjáték jöhet szóba. Papíron egyelőre még nincs megegyezés a két csapat között.

MILORAD BUKVICS. A másodosztályú Slovan szerb légiósa egyéves szerződést írt alá az Artmedia együttesével. „Már hosszabb ideje figyeljük, és úgy gondoljuk, hasznos tagja lehet a csapatnak” – mondta Petr Kašpar, a liegetiek menedzsere.

MIROSLAV KÖNIG. Kapusposzton erősít a bajnok Žilina együttese. Miroslav Königet az Ostravától igazolta le a bajnokcsapat. A 32 éves hálóőr már be is kapcsolódott a felkészülésbe, a csapat jelenleg Horvátországban edzőtáborozik. (s, t, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?