Komáromban nyert a bajnok

Komárom |

<p>Nem mindennapi nagy csatát láthatott a komáromi szurkolótábor a férfi kosárlabda extraliga alapszakasza második részének nyitófordulójában. Kiegyensúlyozott küzdelem volt a javából, hosszabbítással és drámai csattanóval fűszerezve. A rendes játékidő végén 87:87 volt az eredmény, az ötperces hosszabbítás után, kétpontos előnnyel a bazini csapat vonult le győztesen a pályáról.</p>

 A kissé csalódott hazai szurkolók tapssal köszönték meg játékosaik teljesítményét.

KOMÁRNO–PEZINOK 96:98 (18:17,28:22,26:24,15:24–9:11), legeredményesebbek: Majoroš 24, Jurík 23, ill. Lukjanec 23,Wiliamsés Whisby 18-18. Az elejétől a végéig szoros küzdelem, nagy taktikai csata, kemény védekezés jellemezte a mérkőzést. A hazai csapat a mérkőzés utolsó percéig nem adta át a vezetést az ellenfélnek. Ez ideig tizenhárom ponttal is vezettek a vendéglátók, de az ellenfélnek mindig sikerült felzárkóznia. Majoroš és Jurík ponterősségének köszönhetően végig élt a remény a győzelemre. Az előbbi öt perccel a mérkőzés vége előtt kipontozódott, amit az ellenfél ki is tudott használni. Egy perccel a rendes játékidő vége előtt először vezetettabazinicsapat(84:85). Egy kosár ide, egy oda, Seman még az utolsó másodpercben éltette a reményt (87:87). A hosszabbításból azellenféljöttkigyőztesen.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK– Ladislav Štajger (Komárom)– „Az utolsó játékrészben ahelyett, hogy a palánk alatti játékban próbáltuk volna eldönteni a mérkőzést, feleslegesen hárompontosokkal kísérleteztünk. A döntő pillanatokban rossz helyezkedéssel nem tudtuk megakadályozniSnopkotripláit. Adrámaivégjátékban az ellenfélnek volt nagyobbszerencséje.” Milan Černický (Pezinok): „Ha kosárlabdában létezne döntetlen, akkor most mindkét csapat egyformánmegérdemelnéazazonospontszámot.
A hazai csapat végig vezetett, teljesítményéért a győzelmet megérdemelte volna.” (KG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?