Kiütéses vereség

Nagymihály. Vasárnap délelőtt folytatódott a II. ligás dunaszerdahelyi labdarúgócsapat vesszőfutása. A hullámvölgyben lévő csallóköziek az élmezőnyben tanyázó nagymihályiak otthonában léptek pályára, és kiütéses, 5:1 arányú vereséget szenvedtek.

Nagymihály. Vasárnap délelőtt folytatódott a II. ligás dunaszerdahelyi labdarúgócsapat vesszőfutása. A hullámvölgyben lévő csallóköziek az élmezőnyben tanyázó nagymihályiak otthonában léptek pályára, és kiütéses, 5:1 arányú vereséget szenvedtek. Felettébb nehéz tavasz vár tehát a DAC-ra, hiszen kiesőhelyen zárta a bajnokság első felvonását.

František Lunák, a kék-sárgák csapatvezetője: „Az eredmény természetesen önmagáért beszél. Sajnos, beleszaladtunk egy nagy vereségbe, pedig a meccs elején biztatóan alakultak a dolgok. Ki gondolta volna a 27. percben, hogy ilyen nagy zakóval távozunk majd Kelet-Szlovákiából.”

A hűvös, esős időben a hazaiak kezdeményeztek többet, de a meccs első „harmadában” képtelenek voltak kibontakozni, nem sok veszélyt jelentettek a védekező felfogásban pályára lépő dunaszerdahelyiek kapujára. A szerencsésnek mondható vezető gólt követően megtáltosodtak a nagymihályiak, másfél perc alatt növelték előnyüket, majd közvetlenül a szünet előtt ismét betaláltak. „Sokkoló volt a háromgólos hátrány, nehéz volt valamit is mondani a játékosoknak, akik, úgy tűnt, az első félidő után lélekben már feladták. Esetleg akkor lett volna keresnivalónk, ha mindjárt a fordulás után szépítünk” – mondta elkeseredve František Lunák. A DAC igencsak megtorpant az őszi idény hajrájában, hiszen a Slovan elleni sikert követően sorra hullajtotta el a pontokat, s nincs irigylésre méltó helyzetben. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?