Kísért a sérülések réme

Pozsony. Három remek bajnoki helytállás után negyedszerre már nem sikerült lépést tartaniuk az aranyosiaknak ellenfelükkel, a vendéglátó Chiranával, és megalázó vereséggel (27:13) hagyták el a pályát.

Pozsony. Három remek bajnoki helytállás után negyedszerre már nem sikerült lépést tartaniuk az aranyosiaknak ellenfelükkel, a vendéglátó Chiranával, és megalázó vereséggel (27:13) hagyták el a pályát. Ludmila Boltenkova, a csallóközi női kézilabdacsapat ukrán edzőnője ennek ellenére nem szidja védenceit, még csak nem is marasztalja el őket. „Arra számítottam, hogy tíz góllal kikapunk. Több lett belőle, mert Farkas Alexandra korán megsérült. Ő képes lett volna gyakrabban betörni a hazai védőrengetegbe. Farkas Adrienn nagyon magára maradt, a műtét után visszatért Mikus félt a kőkemény hazai védőktől, így jobbára csak a gyors mozgású Takáčová foglalkoztatta a Chirana-védelmet. A magassági és erőfölény ellenfelünk mellett szólt, a fővárosiak kemény, helyenként durva kézilabdázása kevésbé ízlik játékosaimnak. Egész idő alatt amiatt izgultam, nehogy lesérüljön valaki. Van már úgy is elég beteg vagy sérült az együttesben.”

Hegedűs Sándor klubelnök egyben csapatvezetőként osztogatta a tanácsokat a kispadról: „Az bosszant a legjobban, hogy az ificsapatunknak éppen most van Naszvadon a bajnokija, két-három fiatalt viszont ide kellett hoznunk abból keretből. Mintha nem játszhattak volna máskor az ifik. Csakhát...” Bírálóbb hangnemet üt meg a mérkőzés kapcsán, mint az edzőnő: „Keveset vállaltak a játékosok magukra. A több kezdeményezés, bátorság hiányzott. Farkas Adrienn is egyénileg alig próbálkozott. Tíz hétnél még egyszer felcsillant a remény, de gyorsan elszállt.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?