Kilencedszer is új győztes

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSGalánta. Tovább folytatódott a hagyomány, a patai ifik sikere révén ismét új győztes került a krónikába a Galántai Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért rendezett seregszemle kilencedik felvonásán.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Galánta. Tovább folytatódott a hagyomány, a patai ifik sikere révén ismét új győztes került a krónikába a Galántai Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért rendezett seregszemle kilencedik felvonásán. A galántai sportcsarnokban tizenkét ificsapat vetélkedett az elsőségért. A szervezők a felsőbb osztályban játszó kollektívák esetében a III. ligánál húzták meg a határt, s az előzetes esélylatolgatások során főleg a IV. ligás nagyfödémesiek, valamint az V. ligás nádszegiek és a vágaiak sikerére voksoltak a fociszakértők. A pataiak azonban ott folytatták, ahol ősszel abbahagyták, csupán a nádszegiek elleni csoportmérkőzésen botlottak egy nagyot (0:5).

„A területi bajnokságban veretlenül élen álló Pata, amelynek rendkívül kiegyensúlyozott, jó képességű futballistákból álló csapata van, biztos továbbjutóként már a fellegekben járt. Edzőjük, Lukáš Herák a vesztes csata után rendet rakott a fejekben, s a folytatásban újfent szárnyaltak a fiúk. A fináléban ismét megmérkőztek a nádszegiekkel, akiket 3:1 arányban fektettek két vállra. A kilencedik kiírás, de az előző évek tapasztalatai is azt igazolják, hogy nincs akkora tudásbeli különbség az alakulatok között, hogy a kerületi mezőnyben futballozó kollektívák kitűnnének. Teremfociban senki sem mehet biztosra” – summázta a mátyusföldi ifiseregszemle történéseit Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

A címvédő Dolná Streda ezúttal a vert mezőnyben (11.) végzett. Az erőpróba első három helyezettjét serleggel, legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét különdíjjal jutalmazzák a szervezők. Két hét múlva a diákok mérkőzéssorozatával folytatódik a Galántai járás fociutánpótlásának téli tornasorozata. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?