Kilenc idegenlégiós

Pozsony. A szlovák labdarúgó-válogatott edzője, Ladislav Jurkemik kijelölte keretét az osztrákok elleni barátságos mérkőzésre, amelyet március 27-én Grazban rendeznek. Tíz légiós szerepel a meghívottak között, ismét bizalmat kapott Németh Szilárd is.

Pozsony. A szlovák labdarúgó-válogatott edzője, Ladislav Jurkemik kijelölte keretét az osztrákok elleni barátságos mérkőzésre, amelyet március 27-én Grazban rendeznek. Tíz légiós szerepel a meghívottak között, ismét bizalmat kapott Németh Szilárd is. Kamil Čontofalský az egyetlen újonc, a Petržalka képviselteti magát a legtöbb játékossal.

„Majdnem minden meghívott labdarúgóval telefonkapcsolatban voltam, köztük a légiósokkal is. Örülnék, ha mindnyájan rendelkezésemre állnának, a biztonság kedvéért több tartalék van talonban - mondta a tréner, aki az Irán elleni 3:2-es győzelemmel mutatkozott be a válogatott kispadján. „Felelősségteljes teljesítményt várok játékosaimtól, olyan hozzáállást, amilyennel Teheránban rukkoltak elő. Remélem, eredményesek leszünk“.

A KERET, kapusok: Kamil Čontofalský (Bohemians), Branislav Rzeszoto (Žilina); védők: Martin Petráš (Jablonec), Ondrej Debnár (Petržalka), Roman Kratochvíl (Inter), Vladimír Labant (West Ham United), Miroslav Karhan (Wolfsburg); középpályások: Marek Špilár (Olomouc), Rastislav Michalík (Sparta), Vratislav Greško (Internazionale), Peter Dzúrik (Inter), Anton Šoltis (Petržalka), Igor Demo (Mönchengladbach), Marek Mintál (Žilina); csatárok: Henrich Benčík (Petržalka), Németh Szilárd (Middlesbrough), Ľuboš Reiter (Olomouc), Ľubomír Meszároš (Slovan). A tartalékok között van a Ferencvárosban futballozó Marek Penksa.

Vasárnap, március 24-én találkoznak a keret tagjai a pozsonyi Sportok Házában, s kedden indulás a meccs színhelyére. Hans Krankl, aki ezzel a mérkőzéssel debütál az osztrák válogatott élén, csak március 21-én hirdet csapatot.

A 21 évesek válogatottja március 26-án méri össze erejét a hasonló korú osztrák együttessel, Stockerauban lesz a találkozó.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?