Kikeverte a siker receptjét

„Hozzávalók: szenvedély; edzés hosszú órákon át; a bolygó leggyorsabb sílécei; hozzáértő és elképesztő emberek; 2 csodálatos szülő és a legjobb báty, akit csak kívánhatsz; 1 egészséges test. Keverd össze.

„Hozzávalók: szenvedély; edzés hosszú órákon át; a bolygó leggyorsabb sílécei; hozzáértő és elképesztő emberek; 2 csodálatos szülő és a legjobb báty, akit csak kívánhatsz; 1 egészséges test. Keverd össze. Adj hozzá rengeteg szerencsét, boldogságot, nevetést, verítéket és őrültséget, hogy megkapd az igazi ízt. Az eredmény: esély, hogy kristályglóbuszt nyerj” – így foglalta össze az idén élete első összetett Vk-győzelmét arató Lara Gut a siker receptjét.

A svájci síző az idei szezonban hat Vk-viadalt nyert meg. A győzelmeket tekintve volt már ennél sikeresebb szezonja: a 2013/14-es idényben hétszer győzött, de a Vk-sorozatban a kiugró eredmények helyett az állandóság számít – Gut akkor összesen csak kilencszer volt dobogós, most viszont tizenháromszor, és ez az összetettben is első helyet jelentett számára. A nagy kristályglóbusz mellett övé lett a szuper-G győztesének járó kis glóbusz is.

Gut a szezonban egyedüliként maradt állva a topfavoritok közül. Anna Fenninger még az első verseny előtt megsérült, Tina Maze kihagyta az évet, Mikaela Shiffrin megsérült, később pedig a Guttal az elsőségért nagy versenyben lévő Lindsey Vonn is kidőlt sérülés miatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?