Kikáromkodott siker

New York. Az első húsz perc után még 2:0-ás hátrányban volt a Philadelphia Flyers jégkorongcsapata az NHL vasárnapi játéknapján, ám Hitchcock mester parázs szidalmaira csattanós választ adtak Primeau-ék, s 4:2-re fordítottak a New York Rangers ellen.

New York. Az első húsz perc után még 2:0-ás hátrányban volt a Philadelphia Flyers jégkorongcsapata az NHL vasárnapi játéknapján, ám Hitchcock mester parázs szidalmaira csattanós választ adtak Primeau-ék, s 4:2-re fordítottak a New York Rangers ellen. A másik két találkozón is vendégsiker született az Islanders és a Vancouver Canucks jóvoltából.

Hat év után először tudott nyerni Detroitban a Vancouver, utoljára ez a bravúr 1997. február 6-án sikerült a kanadai együttesnek. A vendégek kapujában Dan Cloutier remekül védett, harminc lövést hárított, s a találkozó után úgy nyilatkozott, nagyon boldog, hogy végre „vonzotta” a korongot.

Bob Hartley irányításával először kapott ki az Atlanta Thrashers, amely sorozatban három győzelmet ért el az új szakvezető kinevezése óta. A klub négyéves franchise-történelme során soha nem nyert négyszer zsinórban. A sorozat a georgiai városban szakadt meg.

Amíg a New York-iak egyik szeme nevet, addig a Rangers miatt sírhat: a csapat 2:0-ás első harmadot követően végül 4:2-re kikapott a Philadelphiától. Húsz perc után a tévénézők is megcsodálhatták a vendégmester, Ken Hitchcock szavait, aki nem fukarkodott a trágár szavakkal, majd kijelentette: „Ez nem a családi csatorna!”

„Nem tudom utánozni a mester szavait. Nagyon leszidott minket, engem személyesen is, de megérdemeltem, mert szörnyen játszottunk az első harmadban” – nyilatkozta a csapatkapitány Keith Primeau, aki végül két gólt is ütött.

EREDMÉNYEK: Atlanta Thrashers– New York Islanders 1:4 (1:1, 0:1, 0:2), gólütők: Heatley, illetve Scatchard, Jasin, Bates, Peca; 14 000 néző.

New York Rangers–Philadelphia Flyers 2:4 (2:0, 0:2, 0:2)

gólütők: Fata, Samuelsson, illetve Gagne, Primeau 2, Handzšš; 18 000 néző.

Detroit Red Wing–-Vancouver Canucks 1:4 (1:2, 0:1, 0:1), gólütők: Holmström, illetve Klatt, Allen, Salo, Cooke; 20 000 néző. (O–O, TXT)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?