Kikapott és kiesett az MTK

<p>Az MTK 3-1-es vereséget szenvedett a szerb Vojvodina vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulós párharcának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.</p>

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, visszavágó:FK Vojvodina (szerb)-MTK Budapest 3-1 (2-1) Újvidék, 16 ezer néző, v: Tore Hansen (norvég)    Továbbjutott: a Vojvodina, 3-1-es összesítéssel.gólszerzők: Stanisavljevic (14.), Mrdakovic (40.), Ivanic (51.), illetve Strestík (3.)    sárga lap: Maksimovic (30.), Nastic (84.), illetve Thiam (37.), Vukmir (70.) Vojvodina: Zakula - Vasilic, Pankov, Djuric, Nastic - Stanisavljevic, Maksimovic (Puskaric, 55.), Ivanic, Sekulic, Stamenic (Babic, 77.) - Mrdakovic (Palosevic, 90.) MTK Budapest: Hegedüs - Bese, Grgics, Vukmir, Vadnai - Strestík (Szatmári, 63.), Thiam, Kanta, Vass Á. (Gera D., 93.), Varga Sz. (Ramos, 53.) - Torghelle Három percig kellett várni a mérkőzés - és egyben a párharc - első góljára, amelyet az MTK szerzett meg, de a magyar csapat csupán valamivel több mint tíz percig tudta megőrizni az előnyét. Az első negyedóra végén ugyanis egy ritkán látható szabadrúgásgóllal, Hegedüs kapus hathatós közreműködése mellett egyenlített a hazai együttes. A szerbek ezután egyértelműen átvették a mérkőzés irányítását, s a félidő hajrájában másodszor is betaláltak.    A szünet után gyorsan kétgólosra növelte a különbséget a Vojvodina, amely a folytatásban is igyekezett támadófutballt bemutatni, s már a középpályán megállítani az MTK próbálkozásait. A magyar csapat nem tudott fogást találni a szerbek védekezésén, így nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?