Kiestek a somorjaiak

<p>A somorjai együttes 3:2-es vereséget szenvedett idegenben a pozsonyi Slovan juniorcsapatától a II. labdarúgóliga nyugati csoportjának zárófordulójában, így három év után kiesett a második vonalból.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

„Nagyon sajnálom a játékosokat, mert a munkaidejük letelte után rohantak az edzésekre, és a meccseken igyekeztek a maximumot nyújtani a sokkal jobb feltételek mellett készülő riválisok ellen – olvasható Jozef Kontír vezetőedző nyilatkozata a somorjai honlapon. – Hét bajnoki meccsen irányítottam az együttest, a vetélytársaink közül legyőztük a Dubnicát, a nagyszombati juniorcsapatot és a Nové Mestót. Azt viszont elismerem, hogy az első két helyezett ellen nem volt esélyünk. Nagy kár, hogy nem szereztünk egy ponttal többet...”

„Csalódottak vagyunk, hogy kiestünk, mert utólag kiderült, hogy a döntetlen a bennmaradásunkat jelentette volna. A Slovan otthonában mindkét gólunkat tizenegyesből szereztük, ám negyedórával a befejezés előtt a játékvezető nem ítélt meg a javunkra egy jogos büntetőt. Ha azt befújja, lehet, hogy minden másként alakul. De nem a bíróban keressük a hibát – mondta lapunknak Peter Bláha, a somorjaiak klubelnöke. – Sajnos, a sorsdöntő meccsen két kulcsemberünk hiányzott, Pončák sérülés, Chromý eltiltás miatt, Špánik pedig hosszú kényszerpihenő után tért vissza. Szűk volt a keretünk, így a kieső játékosokat nem tudtuk megfelelően pótolni. Egyáltalán nem csinálunk tragédiát a kiesésből, a klub filozófijának megfelelően folytatjuk a munkát. A futballisták jutalmazása egy osztállyal lejjebb sem változik. A III. ligában több saját nevelésű játékosnak adunk majd lehetőséget, Csölle, Pinte és Stiffter már a második vonalban is bizonyított.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?