Kiesik a címvédő?

New York. Az esztendő legnagyobb meglepetését jelentené, ha már a rájátszás első körében kiesne az NHL címvédője, a Detroit Red Wings.

Bukás előtt a detroiti Zetterberg, akárcsak a csapata TASR/EPA-felvéteNew York. Az esztendő legnagyobb meglepetését jelentené, ha már a rájátszás első körében kiesne az NHL címvédője, a Detroit Red Wings. Márpedig ez az eset köny-nyedén előfordulhat, hiszen a sztároktól hemzsegő csapat egyelőre szenved az Anaheim elleni páros találkozón, s elveszítve harmadik mérkőzését is egy mérkőzésre van a búcsútól.

Elképesztő lendülettel halad előre az Anaheim Mighty Ducks csapata az NHL-playoffban. A gárda úgy tűnik annyira megijedt a Stanley Kupa címvédőjétől, hogy a győzelembe menekül. A Detroit Red Wings súlyos bajban van, hiszen miután ismét kikapott, ezúttal 2:1-re, egy mérkőzésnyire került a csúfos kieséstől. Igaz, tavaly már egyszer megcselekedte a bravúrt a gárda, hiszen a Vancouver ellen 0:2-ről talpra állt. A helyzetet nehezíti, hogy a helyi idő szerint szerdán sorra kerülő negyedik mérkőzést Anaheimben rendezik.

A mérkőzés hőse megint Jean-Sebastien Giguere, az Anaheim kapusa volt, aki 36 lövést hárított, míg Samuel Pahlsson és Sztanyiszlav Csisztov a gólszerzésben jeleskedett. Utoljára 1952-ben fordult elő, hogy a bajnoki cím védője 4:0-ás vereséggel már a rájátszás első körében kiessen, akkor a Toronto Maple Leafs volt a „söprés“ szenvedő alanya.

Eredmények – Keleti főcsoport, negyeddöntők: Islanders–Ottawa 2:3 – kétszeri hosszabbítás után (2:1, 0:1, 0:0 – 0:0, 0:1), gólütők: Jasin, Robitaille, illetve White 2, Phillips; a párharc állása 2:1 a Senators javára. Toronto–Philadelphia 4:3 --kétszeri hosszabbítás után (1:2, 2:0, 0:1 – 0:0, 1:0), g.: Reichel, Kaberle 2, Mogilnij, ill. Weinrich, Desjardins, Recchi; a párharc állása 2:1 a Maple Leafs javára. Nyugati főcsoport: Minnesota–Colorado 0:3 (0:1, 0:1, 0:1), g.: Tanguay, Sakic, Forsberg; a párharc állása 2:1 az Avalanche javára. St. Louis–Vancouver 3:1 (0:0, 2:1, 1:0), g.: Demitra, Weight 2, ill. Malik; a párharc állása: 2:1 a Blues javára. Anaheim–Detroit 2:1 (0:0, 1:0, 1:1), gól.: Pahlsson, Csisztov, ill. Holmström; a párharc állása 3:0 az Anaheim javára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?