Kezdődik Overdose idénye

<p>Vasárnap délután a budapesti Kincsem Parkban kezdi meg a 2009-es idényt Overdose, a magyar csodaló. Mikóczy Zoltán veretlen lova valószínűleg most fut utoljára hazai pályán.</p>

„Voltak külföldi meghívásaink is, de szerettük volna, ha a magyar közönség is láthatja a lovat. Erre később már nem nagyon lesz lehetőség, mivel rangos külföldi versenyek várnak rá. Overdose-nak egyre több rajongója van, az ő kérésüknek teszünk eleget azzal, hogy a budapesti versenyen indítjuk“ - mondta Mikóczy Zoltán. Overdose dunaszerdahelyi tulajdonosa  hozzátette, a fokozatosság elvét követve is hasznos, hogy egy aránylag könnyebb versenyen áll először rajthoz a veretlen versenyló.

„Ez egy formába hozó futam lesz, ahol még nem kell 100%-osan a topon lennie.“
Az OTP-Hungária Nagydíj után híres versenyek egész sora vár Overdose-ra. Május 23-án az angliai Haydock Parkban a Temple Stakesen indul. „Ez lesz az előkészületi verseny a Royal Ascot előtt, amelynek keretén belül két futamra is neveztük a lovat. Előbb június 16-án a King's Stand Stakes vár rá, ez egy 1000 méteres sprint, és beneveztük a zárónapi, június 20-i Golden Jubilee Stakesre is, ám ezen csak akkor áll rajthoz, ha tökéletes formában lesz, négy napon belül két futamon még soha nem futott. A Golden Jubilee Stakes egyébként Európa legnagyobb pénzdíjas versenye - 450 000 font összdíjazású, ebből az első helyezett 210 000 fontot kap. Ez lesz Overdose eddigi pályafutásának a csúcsa.“

A teljes cikk nyomtatott kiadásunkban olvasható. Ugyanitt részletek arról, hogyan nyerheti meg Farkasházy Tivadar Overdose-könyvét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?