Kétszer nyolc induló

<p>Dunaszerdahely/Nyárasd. Három szombat után a negyedik hétvégén mindkét napon játszanak a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért. Ezzel zárul a terembajnoki címért rendezett tornasorozat.</p>

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

A két játéknapon a nyárasdi sportcsarnokban az utánpótlás korosztály képviselői, szombaton (9.15) a fiatalabb diákok, vasárnap (9.15) pedig a kezdők, csatáznak az elsőségért.

A fiatalabb diákok ötödik viadalán a csoportokban élen telelő alakulatok szereztek jogot a részvételre. „A jányokiak és az egyházgelleiek nem éltek a lehetőséggel, őket az illésházaiak és a DAC C révén a dunaszerdahelyiek helyettesítik. A nyolc résztvevő előbb két négyes csoportban küzd a pontokért, majd a helyosztók következnek” – árulta el Szerencsés Lajos, a területi futballszövetség titkára.

A csoportbeosztás – A csoport: V. Meder, Povoda, ŠTK Šamorín C, Dol. Štál; B csoport: Topoľníky, Michal n/O., N. Život, DAC C.

A kezdők negyedik seregszemléjén a bajnokság nyolc csapata áll csatasorba (A csoport: DAC, Gabčíkovo, Or. Potôň, Dol. Štál; B csoport: V. Meder, Roma Zl. Klasy, Topoľníky, Jahodná). „A lebonyolítási rend megegyezik a fiatalabb diákokéval. Továbbra is érvényes, hogy minimum kilenc futballista, egy kapus és nyolc mezőnyjátékos, azaz két négyes cseresor alkotja az együttest, s a tornára nevezett focisták alakulatuk mindegyik mérkőzésén kötelezően pályára lépnek. Mindkét korosztályban egy mérkőzés játékideje tizenöt perc térfélcsere nélkül” – summázta a legfontosabb tudnivalókat a területi futballszövetség titkára.

A tornagyőztest serleggel, a csapatokat focilabdával, oklevéllel, a rendezvény legjobbjait (kapus, mezőnyjátékos, góllövő) különdíjjal jutalmazzák a szervezők. (ái).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?