Kétrészes sorsolás

Puszan. A szervezők elképzelései szerint holnap kétrészes lesz a május 31-én kezdődő koreai–japán közös rendezésű világbajnokság puszani sorsolása.

Puszan. A szervezők elképzelései szerint holnap kétrészes lesz a május 31-én kezdődő koreai–japán közös rendezésű világbajnokság puszani sorsolása. Először az első kalapba sorolt nyolc együttes (Franciaország, Koreai Köztársaság, Japán, Brazília, Argentína, Olaszország, Németország, Spanyolország), majd a további 11 európai válogatott (Belgium, Horvátország, Dánia, Anglia, ĺrország, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szlovénia, Svédország, Törökország) ismeri meg csoportját. Ezután elhangzik a vb hivatalos dala, majd a 13 ázsiai, afrikai és amerikai csapatot (Ecuador, Paraguay, Uruguay, Kína, Szaúd-Arábia, Kamerun, Nigéria, Szenegál, Dél-afrikai Köztársaság, Tunézia, Costa Rica, Mexikó, Egyesült Államok) osztják be. A program 11 órakor kezdődik, s a Koreai Köztársaság prezentációja mellett a puszani filharmonikus zenekar bemutatója színesíti azt. A sorsolási ceremónia közép-európai idő szerint 11.55 órától 12.28-ig tart. Michel Zen-Ruffinen, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára szerint minden idők legbiztonságosabb világbajnokságára kerül sor jövőre Japánban és Dél-Koreában. – A két rendező ország kormánya az Egyesült Államokat ért szeptember 11-i terrortámadás után mindent megtett a sikeres lebonyolítás érdekében – mondta a főtitkár. – Nagyon jó döntéseket hoztak és minden eshetőségre felkészültek. A biztonsági intézkedések főpróbájának a szombati, Puszanban sorra kerülő sorsolást tartják. Ezen 2000 rendőr vigyáz a résztvevőkre, a stratégiailag fontosabb pontokon pedig terrorista-ellenes egységek is készenlétben állnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?