Két pont az Artmedia előnye

Csak az Artmedia nyert a vezető trióból a labdarúgó Corgoň Liga 12. fordulójában, így kétpontos előnnyel vezeti a tabellát. Besztercebányán kikaptak a nyitraiak, míg a bajnok zsolnaiak erejéből csak döntetlenre futotta a trencséni pályán. Ismét hallattak magukról a Slovan-szurkolók, ezúttal Trencsénben okoztak botrányt.

Poljovka (balról) és Kukoľ csatája a Trnava–Ružomberok találkozónSITA-felvételNagyszombatban döntetlennel zárult a rózsahegyiek vendégjátéka. Sokáig úgy tűnt, a Slovan begyűjti a három pontot Dubnicán, ám a meccs hajrájában a csereként beállt Kuzma és Filo parádés góljával fordított a ZTS.

Saláta Kornél fejesgóljával megszerezte harmadik győzelmét a besztercebányai Dukla. A Štefan Horný által irányított katonák agresszív játékukkal meglepték a nyitraiakat, tehát az új tréner második bajnokiján elkönyvelhette első 3 pontos sikerét.

A várakozásnak megfelelően simán nyert az Artmedia Aranyosmaróton. Halenár két találattal járult hozzá a sikerhez, s tíz góllal vezeti a mesterlövészek listáját.

Meglepetésre Trencsénben csak remizett a zsolnai MŠK, pedig kétszer vezettek Pavel Vrba védencei.

Még mindig nem nyeretek a szenciek (március 2-án győztek utoljára), péntek este hazai pályán remiztek a kassaiakkal. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?