Két győzelem a végén

Nagymagyar. Negyedikként fejezte be szereplését a női I. tekeliga 2001/2002-es idényében a nagymagyari csapat. A tavalyi bronzérmes tehát egy hellyel lejjebb csúszott a táblázaton, de a csallóköziek körében nyoma sincs a csalódásnak.

Nagymagyar. Negyedikként fejezte be szereplését a női I. tekeliga 2001/2002-es idényében a nagymagyari csapat. A tavalyi bronzérmes tehát egy hellyel lejjebb csúszott a táblázaton, de a csallóköziek körében nyoma sincs a csalódásnak. Varga Csaba klubmenedzser a miértre is választ talál: „Azok után, hogy hat főre csappant a játékoskeretünk, többre nem is számíthattunk. Jelenlegi lehetőségeinknek és az erőviszonyoknak megfelelő helyen végeztünk. Idény közben kényszerből kellett fiatalítanunk, már az őszi idény végén is két ifjúsági korú versenyzővel utaztunk Kassára, s a zárónap kettős mérkőzésére meg mindössze annyi tekézőnk maradt, amennyire szükségünk volt. Egyszerre megszűnt minden nevezési gondom. Grellót munkahelyi elfoglaltsága, Bartalost betegsége szorította ki hosszú időre a csapatból. Viszont örülök, hogy az alig tizenhét éves, tehetséges Csóka Mónika fokozatosan javult, beépült az együttesbe. Nincs más választásunk, mint folytatni a fiatalítást. Nyáron csupán egy hónap pihenő lesz. Utána minden korábbit felülmúló felkészülés vár védenceimre.”

Két győzelemmel zárta a bajnokságot a nagymagyari csapat: a hétvégén a 11. forduló elmaradt mér-kőzésén 17:3-ra (faarány 2372:2156) lelépte a Veľký Šarišt (legjobb hazai tarolók: Vlahy Éva 411, Varga Éva 408, Csicsay Mária 403), a 18. forduló találkozóján pedig 13:7-re (2365:2316) verte a kassai Lokomotívát. Legeredményesebb nagymagyari pontszer-zők: Vlahy Éva 426, Marics Zsuzsa 420, Varga Mária 407, Varga Éva 407. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?