Két érem? Nem elég!

Madar |

<p>Négy dél-szlovákiai elsőség került a jegyzőkönyvbe az idősebb diákok madari sportcsarnokban megrendezett kötöttfogású országos bajnokságán, melyen tizennégy szlovákiai birkózóklub hetvenkilenc képviselője csatázott az érmekért.</p>

A vendéglátó település képviselői a viadalon ugyan a legeredményesebbek közé tartoztak, mégsem volt teljesen elégedett az éremterméssel klubelnökük, Kohút Milán. „Három aranyéremre számítottam, ám a tavalyi címvédőt, Lakatos Nikolast bírói részrehajlás fosztotta meg a megérdemelt diadaltól. Ígyancsak nehezményezem, hogy az bírók nem engedték versenyezni a háromszoros országos bajnok, gútai Takács Istvánt, aki a mérlegelésnél öt dekával nyomott többet a megengedettnél. Ismét remekelt kiválóságunk, Megály Attila, aki immár negyedik országos elsőségét szerezte meg” – nyilatkozta lapunknak a házigazdák tisztségviselője.

„Soós Tamás ismét bizonyította, hogy a hazai mezőnyben nincs méltó ellenfele. Molnár József sikerét hatványozza, hogy ő ebben az esztendőben mindkét fogásnemben legeredményesebb volt súlycsoportjában. Borbély Nikolas is jó eséllyel pályázott az első helyre, ám szőnyegcsatáin tükröződött, hogy az elmúlt hónapokban csak elvétve gyakorolt”– fogalmazott védencei teljesítményét értékelve Szeiler Zoltán, a Somorjai Gladiátor Birkózóklub elnöke.

A csupán két esztendeje működő Bősi Birkózó- és Sportklub első embere, Meton Krisztián arca sem sugárzott a boldogságtól, amikor a csapat teljesítményét summázta. „Hat versenyzőnk közül ketten ugyan dobogóra kerültek, ám én négy éremre, köztük két aranyra, számítottam” – adta közre elvárásait a sportvezető. Egyébként a csapatversenyt a kassaiak nyerték meg 37 ponttal, a somorjaiak a második (30) helyen zárták az erőpróbát.

DÉL-SZLOVÁKIAI ÉRMESEK

42 kg: 2. Stanislav Banda (gútai); 47 kg: 1. Megály Attila; 53 kg: 2. Lakatos Nikolas (madariak), 3. Fernyák Attila (bősi); 59 kg: 3. Simon Krisztián (somorjai); 66

kg: 1. Bak Roderik (madari); 76 kg: 2. Borbély Nikolas; 85 kg: 1. Soós Tamás, 3. Čech Dávid; 100 kg: 1. Molnár József (mindannyian somorjaiak), 2. Fekete Denis (bősi). (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?