Késő esti párharcok

Malaga/Róma/Glasgow/Porto. Ma este és éjszakába nyúlóan rendezik a negyeddöntők első felvonását a labdarúgó UEFA Kupában. A négy találkozó közül, a várható izgalmakat tekintve, kiemelkedik a Celtic Glasgow-FC Liverpool összecsapás.

Malaga/Róma/Glasgow/Porto. Ma este és éjszakába nyúlóan rendezik a negyeddöntők első felvonását a labdarúgó UEFA Kupában. A négy találkozó közül, a várható izgalmakat tekintve, kiemelkedik a Celtic Glasgow-FC Liverpool összecsapás. A két csapat évtizedek óta Európa élvonalába, vagy annak közelébe tartozik, ezt jelzi a skótok (BEK: 1), illetve az angolok (BEK: 4, UEFA Kupa: 3) sikereinek száma is, igaz: a mostani vendéglátók fénye egy kissé megkopott. A találkozónak az is különleges légkört biztosít, hogy a két együttes és ország szurkolói soha nem kedvelték egymást, minden „fronton“ igyekeznek borsot törni a másik orra alá.

Az FC Porto a múlt alapján egyértelmű esélyesként várná a Panathinaikoszt, de jelenleg mindkét csapat közel azonos játékerőt képvisel. Ráadásul a visszavágó lesz Görögországban, ahol a hazaiak bármire képesek lehetnek, ha csak minimális hátrányt kell ledolgozniuk. A Lazio számára valószínűleg nem okoz gondot a Besiktas, bár a válogatott világbajnoki bronzérme és a Galatasaray három évvel ezelőtti UEFA Kupa-diadala azt jelzi, hogy Törökország futballja a kontinens legjobbjai közé került. A Malaga-Boavista párharc abszolut kétesélyes.

A műsor: Málaga (spanyol)–Boavista (portugál) (20.45), Lazio (olasz) –Besiktas (török) (20.45), Celtic Glasgow (skót)–FC Liverpool (angol) (21.05), FC Porto (portugál)– Panathinaikosz (görög) (22.00).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?