Keresik Kweuke utódját

Dunaszerdahely |

<p>„Kweuke volt a legjobb csatár az egész bajnokságban, senki se tudná egykönnyen pótolni - véli Radványi Miklós, a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat másodedzője. - Intenzíven keressük az utódját, reméljük, a tavaszi szezon kezdetéig meg is találjuk.“</p>

Dunaszerdahelyen a pályán és a pályán kívül is teljes erőbedobással készülnek a február 28-i tavaszi rajtra. A reflektorok oszlopai már állnak, így jövő hét végére, vagy legkésőbb a következő hét elejére elkészülhet a villanyvilágítás a stadionban. „Mindenki azon dolgozik, hogy minél hamarább minden kész legyen, egy percre sem áll meg a munka“ -tudtuk meg Radványitól. A csapat is szorgalmasan edz, Werner Lorant ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és sok futással tarkított kemény alapozásnak vetette alá a futballistákat. „Lorantnak az az elve, hogy ebben az időszakban nem az eredmények a fontosak, hanem az, mennyit fut a csapat. A kemény talaj komoly megterhelést jelent az ízületeknek, sok a sérült, de ezt ilyenkor nem lehet kivédeni“ - mondta Radványi.
A tavaszi szezon előtt a legnagyobb kérdés, sikerül-e pótolni Leonard Kweukét. „Egy ilyen játékost nehéz helyettesíteni. Többékevésbé őrá építettük a játékunkat, lehet, hogy éppen ezért a stílusunkon is változtatni kell. Persze szeretnénk a helyére igazolni egy jó támadót, a ma délutáni, Austria elleni edzőmeccsre is érkezett két fiatal cseh srác a Slaviából, akiket most fogunk kipróbálni - mondta Radványi. -Ami pedig a többieket illeti, nagyon jó benyomást tett ránk Martin Labaška, aki a középpályán és csatárposzton is bevethető. Az első mérkőzésein remekül mutatkozott a finn Stafsulaj is, mostanában mintha kicsit fáradt lenne, de bízunk benne, hogy a középpálya bal oldalán hasznát vesszük. Nagyon tetszik az edzőnek Szórád Csaba is, aki meccsről meccsre jobb. Damir Suljanovic nem volt velünk Dubajban, és ez szerintem hiányzik neki, de az nyilvánvaló, hogy képzett, technikás játékos. A napokban csatlakozott hozzánk Mohammad Parvin, aki szintén rendkívül tehetséges futballista, fantasztikus a rúgótechnikája. Az még nem dőlt el, sikerül-e leigazolni a litván Beniusist. Reméljük, a sok csatárból már csak kihozunk valamit a tavasszal!“

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?