Képernyőn a magyar foci

Budapest. A tervek szerint az RTL Klub televízió 2008 nyaráig közvetíti a labdarúgó Arany Ászok Liga mérkőzéseit, s összefoglalókat is sugároz – jelentették be a Magyar Labdarúgó Liga sajtótájékoztatóján. Az MLL-lel kötött szerződés évente több mint 1 milliárd forintot juttat a sportágnak.

Budapest. A tervek szerint az RTL Klub televízió 2008 nyaráig közvetíti a labdarúgó Arany Ászok Liga mérkőzéseit, s összefoglalókat is sugároz – jelentették be a Magyar Labdarúgó Liga sajtótájékoztatóján. Az MLL-lel kötött szerződés évente több mint 1 milliárd forintot juttat a sportágnak. A két fél jövő nyáron megvizsgálja az együttműködést, s ha mindketten elégedettek, az 2008-ig folytatódik.

Szombaton 18 órától az m+ csatornán, míg vasárnap 11.30, vagy 14 órától az RTL Klubon lesz látható egy-egy találkozó. A hét utolsó napjának közvetítési rendje attól függ, hogy azon a hétvégén lesz-e Forma-1-es futam, mert akkor a korábbi időpont az érvényes. Hétfőn 23 óra körül kerülnek képernyőre az összefoglalók az RTL Klubon.

„A mostani szerződés ismét azt bizonyítja, hogy jelentős a magyar labdarúgás marketing-értéke. Most már nem lesz adminisztratív akadálya a szakmai sikereknek” – mondta Szieben László, az MLL elnöke.

A tárgyalások októberben kezdődtek, miután az MTV kuratóriuma szeptember 18-án egyhangúlag elutasította az Arany Ászok Liga mérkőzéseinek közvetítéséről szóló szerződéstervezetet. Ezután ideiglenes jelleggel a Magyar ATV-n láthatták a szurkolók a találkozókat, majd nemrég tízéves időszak után a sportág visszaszerezte a teljes közvetítési jogokat a Football Duó kft.-től.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?