Kassai vendégei voltak

Budapest/Léva. Tavaly áprilisban a Lévai járás sípmesterei meghívásának tett eleget Kassai Viktor FIFA-játékvezető.

Budapest/Léva. Tavaly áprilisban a Lévai járás sípmesterei meghívásának tett eleget Kassai Viktor FIFA-játékvezető. A minap tizenkét focibíró a magyar fővárosban találkozott a negyvenéves sporival, aki bekerült a 2016-os franciaországi Eb-re utazó tizennyolc fős keretbe.

„A BLSZ első osztályában szereplő Budafoki Labdarúgó Club vendégei voltunk. Egykoron itt futballozott többek között Dragóner Attila, Kisteleki István, Mezey György, Pintér Attila és Verebes József is. Mindannyian a válogatottságig vitték. Az egyesület nagyszerűen előkészített pályáján gyakoroltunk, és egy kisebbfajta téli alapozást tartottunk – tudtuk meg Kiss Bálint szervezőtől, aki a nyugat-szlovákiai V. ligában fújja a sípot. – A programunk elég telített volt. Ellátogatott közénk Jozef Marko, az UEFA játékvezetői bizottságának tagja és Roman Slyško Fortuna ligás játékvezető, akik tartalmas előadást tartottak számunkra. Több mint másfél órát töltött velünk Kassai Viktor, aki magával hozta partjelzőjét, Ring Györgyöt is. Ők vezették az Arsenal–Dinamo Zágráb BL csoportmérkőzést, amelynek ellenőre Jozef Marko volt. Videofelvétel alapján elemeztük az ott történteket, természetesen elsősorban játékvezetői szemüvegen keresztül.”

Az érdekfeszítő eszmecserék magyar, angol és szlovák nyelven folytak, az alkalmi tolmácsok jól felkészültek feladataikra. A háromnapos összejövetel végén a nyolc járási és négy kerületi bíró levezetésként a Groupama Arénában megtekintette a FTC–Újpest rangadót, amelyet Kassai Viktor irányított. Legközelebb a nyáron terveznek hasonló tapasztalatcserét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?