Kamocsán lesz a gyereknapi focitorna

foci
Kamocsa |

Eddig a Gútához tartozó Nagyszigeten rendezte meg a gyermeknapot a Gútai Gooal Academy. Idén változik a helyszín, az eseményre ezúttal a Vág bal partján fekvő Kamocsán kerül sor szombaton (kezdés 8.30). 

A nemzetközi utánpótlás-focitornákon három korosztály labdarúgói mérik össze tudásukat. „Mintegy háromszáz fiatal focista lép pályára az immár V. kiírásába lépő gyermeknapon. A helyi sportpályát három részre osztottuk, ezáltal azonos időben, három mérkőzést bonyolítanak le. Valamennyi alakulat egy serleget vihet majd haza, és az összes focistát éremmel jutalmazzuk. Mindemellett díjazzuk a legjobb kapust és góllövőt, valamint a legjobb hátvédet és támadót. Első alkalommal próbáljuk ki az egyik gyártó cég szuperhibrid labdáit. Nem feledkezünk meg a kezdőkről sem, a gútai kollektíva az érsekújvári válogatottal játszik bemutató meccset” – tájékoztatott Ollé Tamás, aki társával, Németh Bélával karöltve a rendezvény patrónusa. Kedvező időjárás esetén hatalmas érdeklődésre számítanak, hiszen különféle szórakoztató műsorok színesítik a gyerekek ünnepét. A nap folyamán az esemény Facebook-oldalán élő bejelentkezésekre lesz lehetőség. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?