Jól érzi magát Gömörben

Rimaszombat. Az újonc gömöriek terveik szerint kezdték az új idényt a labdarúgó Corgoň Ligában: a Ružomberok ellen otthonukban tartották a három pontot. A találkozó igazi ünnep volt a városban, a szurkolók nagyszerű hangulatot varázsoltak a stadionba.

Mindössze a későn érkezők mérgelődtek, mivel lemaradtak Piszár József gyors góljáról. A hazai sikerben része volt a Magyarországról érkezett Novák Jánosnak is, akit gömöri tapasztalatairól faggatunk.

Milyen érzés volt Rimaszombatban pályára lépni?

Nagyon jól éreztem magam. Rég játszottam már ennyi néző (2 000 ezer – a szerkesztő megj.) előtt, előző csapatomnál, Szolnokon soha nem buzdítottak ennyien. Itt viszont fantasztikus volt a szurkolás, csak jót tudok mondani.

Elégedett a teljesítményével?

A második félidőre már kicsit elfáradtam, az első játékrészben viszont aránylag jól ment a játék, ahhoz képest, hogy nemrég kerültem ide. A szlovák bajnokságban jóval többet kell futni, mint a magyar pontvadászatban, úgyhogy megizzadok rendesen.

Hogyan érteti meg magát a csapattársakkal?

Szerencsére vannak jópáran a csapatban, akik tudnak magyarul, így ők segítenek. De már én is tudok néhány szót szlovákul, köszönéseket, alapkifejezéseket, például azt, hogy „Vigyázz!”.

Volt már ideje a várost is megnézni?

Természetesen, különösen a belváros tetszik. De mivel a közeli Salgótarjánban lakom, legtöbbször hazamegyek edzés után, csak néha alszom Rimaszombatban.

Milyen eredményt érhetnek el a rimaszombatiak az élvonalban?

Ha kijön a lépés, ott lehetünk a táblázat első felében. Nagyon remélem, hogy így lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?