„Jobban is tudunk játszani!”

Budapest. Góllal és győzelemmel ünnepelte 300. NB I-es meccsét a Tatabánya ellen Kovács Zoltán. Az Újpest csapatkapitánya korábban ugyan szerepelt az élvonalban az MTK, a BVSC és a Pécs játékosaként, de az elmúlt 11 évben a lila–fehérek „ikonjává” vált.

Budapest. Góllal és győzelemmel ünnepelte 300. NB I-es meccsét a Tatabánya ellen Kovács Zoltán. Az Újpest csapatkapitánya korábban ugyan szerepelt az élvonalban az MTK, a BVSC és a Pécs játékosaként, de az elmúlt 11 évben a lila–fehérek „ikonjává” vált.

„Felemelő, hogy góllal tudtam emlékezetessé tenni ezt a jubileumot, ráadásul a csapat jó játékkal és magabiztosan nyert. Hangsúlyozom azonban, hogy tudunk jobban is játszani, hiszen talán hatvanszázalékos teljesítményt nyújtottunk. Kérjük a szurkolókat: nézzék el nekünk. Úgy gondolom, hogy a korai gól megnyugtatott minket, talán túlságosan is, de miután a Tatabányának esélye sem volt a pontszerzésre, ez nem akkora negatívum. Ezúton is köszönöm a szurkolók eddigi buzdítását, a gólomat pedig az UVB-nek ajánlom, miután a meccs előtt megígértem néhány tagnak, hogy betalálok a Tatabánya kapujába” – mondta az ünnepelt.

Kovács Zoltán büszke arra, hogy Újpesten már mindent megkapott, amit egy játékos ma Magyarországon megkaphat. „Természetesen a győzelmek örök emlékek maradnak! Azt azonban megjegyezném, hogy ennél a klubnál mindig a szurkolóknak volt a legnehezebb megfelelni. Az a csapat, amelyik rendre ennyi helyzetet tud kialakítani, mint mi a Tatabánya ellen is, nagyon jó úton jár. Szerénynek és alázatosnak kell lennünk, és akkor nem maradhatnak el a szép eredmények” – nyilatkozta Kovács Zoltán. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?