Jelentős Spartak-előny

Nagyszombat. Sima győzelemmel kezdte szereplését a labdarúgó Intertotó-kupában a Spartak Trnava, amely az 1. forduló első összecsapásán a magyar bajnokság bronzérmesét, a Debrecent küldte haza három góllal.
TRNAVA–DVSC 3:0 (1:0), g.: Molnár (11.), Kriss (48.), Masaryk (90.). Jv.: Lattik (észt), 1178 néző.

Nagyszombat. Sima győzelemmel kezdte szereplését a labdarúgó Intertotó-kupában a Spartak Trnava, amely az 1. forduló első összecsapásán a magyar bajnokság bronzérmesét, a Debrecent küldte haza három góllal.

TRNAVA–DVSC 3:0 (1:0), g.: Molnár (11.), Kriss (48.), Masaryk (90.). Jv.: Lattik (észt), 1178 néző. TRNAVA: Čech–Fall, Poljovka, Konečný, Bestvina–Molnár (56. Marcel Gašparík), Filip (35. Hodúr), Staňo, Husár–Michal Gašparík– Kriss (71. Masaryk). DVSC: Tomics –Éger, Vincze, Nikolov–Bernáth, Balog, Kiss, Habi, Sándor–Bogdanovics, Andorka (58. Csehi).

Támadó felfogásban kezdtek a hazaiak, gyorsan megszerezték a vezetést is: Molnár elé került a labda, amelyet a középpályás a tizenhatos vonaláról a jobb sarokba küldött. A félidő közepén Kriss a felső lécet találta el, Bogdanovics fejesét viszont Fall mentette. Szünet után is támadólag lépett fel a Spartak: Hodúr lövését még hárította Tomics, de a Vinczétől elvett labdát Kriss könyörtelenül a hálóba vágta. Csehi és Bogdanovics lövését Čech hárította, s a hajrában Hodúr átadását Masaryk értékesítette.

Edzői vélemények – Jozef Vukušič (Trnava, ez volt a bemutatkozása a nagyszombatiak kispadján): „Örülök a három lőtt gólnak, s annak, hogy egyet sem kaptunk.“ Szentes Lázár (DVSC): „Fölösleges volt az utolsó gól, mert a 0:3 rendkívül kedvezőtlen eredmény. Remélem, csapatom összeszedi magát a vasárnap esti visszavágóra, és harcolni fog a továbbjutásért.“

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Sopron–Teplice 1:0 (0:0), g.: Balaskó (62. – 11-esből), Teuta Drec (albán)–Dubnica 0:0, Myllykoski–Zlín 1:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?