Játékossztrájk Privigyén

Javában készülnek a II. ligás futballcsapatok a tavaszi rajtra, csak Privigyén nem kezdődtek el az edzések, mert a klub tartozásai miatt sztrájkolnak a játékosok.

A vágsellyei Štefan Lalákot (balról) egy osztrák ötödik vonalbeli klub csábítjaÖrzsik Ödön felvételeFC NITRA. A listavezetőnél ősz óta nem történtek komoly változások: a cseh Zdráhal családi okok miatt visszatért a Vítkovicéhez, s leigazolták a nagymihályi De-večkát. „Több labdarúgót is tesztelünk, de egyelőre nem árulhatom el a neveiket. Rák Róbert novemberben próbajátékon vett részt a Bundesliga II-ben szereplő Fürth csapatánál, ám eddig nem jelentkeztek a gólerős futballistáért (15 találattal fölényesen vezeti a mesterlövészek listáját – a szerző megj.) a németek. Jelenleg hazai környezetben készülünk, január 22-én egyhetes tátrai edzőtáborozáson veszünk részt” – jelentette ki Ivan Ondruška klubmenedzser.

DUSLO ŠAĽA. Ján Rosinský irányításával január negyedikétől gyakorol a gárda. „A játékmester Lőrinc az Interhez szerződött, Gašparík vendégjátéka lejárt, s visszatért Nagyszombatba. Lalákot egy osztrák V. ligás klub csábítja, a napokban eldől, marad-e a technikás labdarúgó. Új szerzeménynek egyelőre a ligeti Benčík, a szenci Čavojský és a negyedi Heriban számít. Ha Lalák távozik, mindenképpen igazolnunk kell egy középhátvédet. Mivel Papanek kapusra sérülés miatt hosszú kényszerpihenő vár, Hodulíkot (Trnava) és Jurčíkot (Kys. Lieskovec) teszteljük. A napokban aláírtuk a szerződést a főtámogató Duslo vállalattal az első félévre, a gyár új tulajdonosa a korábbinál magasabb összeggel segíti a klubot” – mondta lapunknak Takács Tibor alelnök.

HFK PRIEVIDZA. Úgy döntöttek a játékosok: amíg nem rendezi jelentős tartozását a klub, csupán egyéni gyakorlásokat végeznek. ĺgy tiltakoznak a komoly anyagi gondokkal küszködő egyesületben uralkodó áldatlan viszonyok miatt. A vezetők igyekeznek pénzt szerezni, de eddig eredménytelenül kilincselnek. Az őszi keretből mindössze Peter Černák távozott, aki elfogadta az aranyosmarótiak ajánlatát, ám példáját többen is követni akarják. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?