Japán gyilkosról ír a horvát sajtó

<div>A horvát sajtó felháborodottan ír a labdarúgó-világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzéséről, melyen a házigazda brazilok részben egy vitatott büntetővel diadalmaskodtak.</div><div>&nbsp;</div>

A Sao Pauló-i találkozót úgy nyerték 3-1-re a hazaiak, hogy a japán Nisimura Juicsi 1-1-es állásnál, a 71. percben erősen vitatható 11-est ítélt a javukra: Dejan Lovren hozzáért Fredhez, aki ettől látványosan elesett.    "Ajándékba kapták a büntetőt" - közölte a tportal.hr portál, míg a Jutarnji list szerint rablás és disznóság volt befújni a 11-est, amely Fred színészi képességeit mutatja. "Bravó, fiúk, így kell küzdeni Horvátországért" - tette hozzá bíztatóan a honlap. A sportski.net.hr oldal folyamatos animációban mutatja címoldalán a kérdéses büntetőt.    Élesebben fogalmazott a Novi list: "A japán gyilkos hátba lőtte Niko Kovac kapitányt", míg a Dnevnik.hr úgy vélte, a bíró "meghalt Brazíliáért, mint egy kamikaze".
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?