Iglói fociföldrengés

Igló. A III. liga keleti csoportjának iglói újonca az őszi idényben kiválóan szerepelt, 25 ponttal a tabella 6. helyén telel. A téli holtidény elején azonban a szepességieknél fociföldrengés zajlott, december 10-én lemondott a klub igazgatótanácsa.

Igló. A III. liga keleti csoportjának iglói újonca az őszi idényben kiválóan szerepelt, 25 ponttal a tabella 6. helyén telel. A téli holtidény elején azonban a szepességieknél fociföldrengés zajlott, december 10-én lemondott a klub igazgatótanácsa. „Elsősorban munkahelyi- és családi elfoglaltságunk miatt nem tudjuk tovább vállalni az időigényes feladatok ellátását, ezért inkább testületileg lemondtunk. Azt sem szeretnénk, ha a helybeli futballrajongók emlékezetében sírásókként maradnánk meg, ezért még idejében léptünk. Nem hagyunk magunk mögött kifizetetlen számlákat, megoldatlan problémákat. Eredményeink önmagukért beszélnek, nincs miért szégyenkeznünk” – nyilatkozta a visszakozást kiváltó okokról Maroš Dobšinský volt iglói klubelnök. A futball jövőjét illetően a leköszönt sportvezető tárgyalóasztalhoz ült a város polgármesterasszonyával is, ám a megbeszélés nem vezetett eredményre. A jelek szerint patthelyzet alakult ki a klubnál, hiszen ez idáig nem sikerült meglelni a tettrekész utódokat. „Amennyiben nem akad felelős személy, aki legkésőbb jövő év január végéig átvenné tőlem a váltóbotot, akkor február 2-ig eljuttatom a belügyminisztériumba a klub felszámolását tartalmazó határozatot. Nem engedhetem meg, hogy a nevemmel bárki is visszaéljen” – vázolta fel a szomorú iglói jövőképet Maroš Dobšinský. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?