Ifjúsági focitorna a kamocsai pályán

foci
Kamocsa |

Második ízben bonyolítják le a Kamocsai Ifjúsági Focitornát a helyi sportpályán szombaton (kezdés 9 órakor).

Az érsekújvári FKM, a kisudvarnokiak, az őrsújfaluiak és a gútaiak egyaránt két-két csapatot neveztek be, míg az ekeliek és az ógyallaiak egy-egy alakulatot küldenek az U11-esek megmérettetésére. „A kezdőrúgás előtt a résztvevőket két csoportba sorsoljuk, ahol mindenki mindenkivel megmérkőzik. Ezt követően a csoportban ugyanazon a helyen végzett együttesek csapnak össze egymással, ily módon alakul ki a végső sorrend. Minden egyes meccs 15 percig tart, a végén díjazzuk a legjobb kapust és mezőnyjátékostˮ – tájékoztatott Németh Péter szervező, a gútai Goal Academy vezetőedzője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?