Hudák Újpesten folytatja

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSPozsony/Budapest. Hudák Dávid a tavaszi szezont kölcsönjátékosként az NB I-ben a hatodik helyen telelő újpesti futballcsapatnál tölti.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Pozsony/Budapest. Hudák Dávid a tavaszi szezont kölcsönjátékosként az NB I-ben a hatodik helyen telelő újpesti futballcsapatnál tölti. A pozsonyi Slovan és a patinás magyar klub vezetőinek a megállapodása opciót is tartalmaz.

„Több cseh klub is szívesen látta volna Dávidot, ám ő a magyar bajnokságot választotta. Végül az döntött, hogy az újpestiek kedvezőbb ajánlatot tettek, mint a diósgyőriek. A szerződés szerint a lila-fehéreknek júliusban elővásárlási joguk lesz a 194 centi magas védőre” – mondta lapunknak Petr Kašpar, a Slovan alelnöke, aki 1991-ben és 1992-ben Újpesten futballozott, és az utóbbi évben Magyar Kupát nyert az együttessel.

„Örülök az új kihívásnak, boldog vagyok, hogy az egyik legpatinásabb budapesti klubhoz kerültem. Nehéz szívvel hagyom el a Slovant, mert szép időszakot töltöttem az égszínkékeknél. De most már új célokat tűztem ki, mindent megteszek, hogy ezek megvalósuljanak” – nyilatkozta a 34 szlovák élvonalbeli mérkőzésen – ebből tízet DAC-mezben – szereplő Hudák a TASR hírügynökségnek.

A tehetséges futballista korábban lapunknak elmondta, hogy a Slovan néhány edzőmeccsén Saláta Kornéllal nagyon jó párost alkottak a védelem tengelyében, magyarul beszélték meg a dolgokat. „Sajnos, Jozef Chovanec edző nem adott sok lehetőséget arra, hogy még jobban összecsiszolódjunk – szögezte le Hudák Dávid. – Magyar nemzetiségűként mindig is az NB I-be vágytam, alig várom már, hogy bajnoki meccsen pályára lépjek.”

A 21 esztendős utánpótlás válogatott középhátvéd tegnap Budapesten átesett az orvosi vizsgálatokon, a szerződés aláírását követően pedig azonnal a Törökországban edzőtáborozó lila-fehér csapat után utazott. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?