Hosszú Katinka mellei, Šatan milliói

<p>„Óriási hírem van! Miután rengetegen mondtátok, hogy jobban néznék ki nagyobb mellekkel, úgy döntöttem, hogy kés alá fekszem” – írta hivatalos Facebook-oldalára Hosszú Katinka. Az április elsejei mókából a sportolók sem akartak kimaradni.</p>

BŐD TITANILLA

Persze a megvalósítás módja egyénenként eltér. Hosszú Katinka így folytatta fent idézett bejegyzését: „Dr. Sean Simon, egy kiváló plasztikai sebész a floridai rendelőjében rögtön fogadott. Persze, ez az időszak nem a legtökéletesebb, jó pár hetet ki kell hagynom az úszásból, de egyszerűen nem tudtam tovább várni. Ha még mindig olvasod a posztomat, és teljesen össze vagy zavarodva, akkor megnyugtatlak, mert csak április bolondját járatom veled!”

Az egykori világelső dán teniszező, Caroline Wozniacki szintén egy közösségi oldalon jelentette be, hogy visszavonul, de ő csak nyolc óra múlva közölte rajongóival, csupán tréfált. Még tovább kivárt Alexander Majorov svéd műkorcsolyázó, aki bombahírként tálalta, hogy egyéniről áttér párosra, Isabelle Olssonnal fog korcsolyázni. A rajongók hosszasan tárgyalták, jó döntés-e ez, működhet-e egy páros, ahol a fiú csak tíz centivel magasabb a lánynál, mire másnap kiderült, hogy Majorov nem is gondolta komolyan az egészet.

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának hátvédje, a nagy hajkoronájáról ismert David Luiz az Instagramon tett közzé egy képet, amelyen kopaszon látható. Bár hamar leleplezte, hogy csak április elsejei tréfáról van szó, az egyik brit bulvárlap máris szavazást indított, hogy az olvasók szerint le kellene-e borotválnia a haját a brazil védőnek. (Az állás cikkünk írásakor rendkívül szoros volt, 49% szavazott igennel.)

Bolondok napja alkalmából több sporttal foglalkozó honlap is előjött képtelennek tűnő, szürreális hírekkel. Az Arsenal futballklub egy sportszergyártóval közösen bemutatta a ballábasoknak készült focilabdát, a kassai MFK weboldala pedig azt közölte, a válogatott középpályása, Ondrej Duda visszatér nevelőegyesületébe, mivel a varsói Legiánál mindig csak kukoricát kapnak enni a játékosok.

A komáromi kosárlabdaklub Facebook-oldalán tett közzé egy bűnbánó fotót Martin Rančíkról, az Inter egyik kulcsemberéről. „Martin Rančík hivatalos honlapján kért elnézést a komáromi szurkolóktól a legutóbbi mérkőzésen tanúsított viselkedéséért, egyúttal megígérte, hogy aki pirosba öltözve érkezik az Inter otthonában esedékes szerdai meccsre, s a belépéskor elmondja az Egy, kettő, három, hajrá, Komárom! szlogent, az egy sörre is a vendége” – olvashattuk a bejegyzésben, amely mellett azért egy áprilisi bohócsipka is díszelgett. A szurkolók nyilván nem bánkódtak, hogy nem kaptak ingyen sört, mert a komáromiak nyertek Pozsonyban.

A legvadabb álhírt azonban a topky.sk oldal sportrovata sütötte el: április elsején arról tudósítottak, hogy a Slovan hokicsapata mégis a KHL-ben folytathatja, mivel Miroslav Šatan szponzorként 4 millió euróval segíti a csapatot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?