Horvát csapat érkezik Vágsellyére

vágsellyei kézisek

Felemás előjelekkel várhatja a szombati (18.00), Bjelovar elleni Európa-kupa-meccset a vágsellyei női kézilabdacsapat.

A csapat a MOL Liga szerdai, 10. fordulójában ugyan 29:27-es vereséget szenvedett a hétmeccses győztes sorozatban levő prágai Slavia otthonában, de a második félidőt megnyerte öt góllal, pedig több játékosát volt kénytelen nélkülözni sérülés miatt Peter Pčola vezetőedző.

A Duslo 13 év után tért vissza a nemzetközi kupaporondra, ahol mintegy másfél hónapja viszonylag simán vette az olasz Cassa Rurale Pontinia jelentette akadályt a 2. fordulóban (mindkét meccset Vágsellyén rendezték, az egygólos vereség után a visszavágót öttel nyerték a vendéglátók). A 3. fordulóban horvát ellenfelet kaptak a mátyusföldiek. A 36 ezres Bjelovar városának csapata kettős győzelemmel búcsúztatta a luxemburgi Dudelange-t (34:17, 31:21). Az egyetlen, bosnyák légióssal felálló gárda jelenleg a 4. helyen áll a bajnokságban. Érdekesség, hogy a csapatban nincs válogatott játékos – Szlovákiát épp Horvátország győzte le a nemrégi vb-selejtezőkön.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?