Holland-magyar - Robben megsérült, este nem utazik Dél-Afrikába

Amszterdam |

<p>Arjen Robbent vasárnap megvizsgálják, s annak eredménye alapján derül ki, hogy a magyarok ellen 6-1-re megnyert felkészülési meccsen megsérült labdarúgó szerepelhet-e a jövő pénteken kezdődő világbajnokságon.</p>

A szélső a szünetben lépett pályára, majd két gólt szerzett, s a találkozó hajrájában sérült meg, amikor egy furcsa, a szakvezető által természetellenesnek nevezett mozdulatot tett.
"Emiatt este nem csatlakozik a Dél-Afrikába induló kerethez, egyelőre itthon marad, hogy megvizsgálják" - mondta Van Marwijk, aki elárulta, első gondolata az esetnél az volt: ez nem lehet igaz. "Az utolsó felkészülési meccs utolsó percei voltak, és mindenki egészséges a keretben, erre ez történt. Inkább elvesztettem volna ezt a mérkőzést, mint Robbent".
Az, hogy Robben szombaton nem tart a holland együttessel Dél-Afrikába, nem azt jelenti, hogy kikerült a keretből. Van Marwijk elmondta, egyelőre várnak, már csak azért is, mert legkésőbb a saját nyitómeccsük előtt 24 órával - azaz június 13-áig - még cserélhet a vb-keretében.
"Ameddig csak lehet, azzal számolok, hogy felépül, ezért a keretben marad Robben" - jelentette ki a holland szakvezető.
"Csodálatos mérkőzés volt a mai, de Arjen sérülése beárnyékolta örömünket. Ezzel kapcsolatban nem vagyok nagyon optimista. Tényleg fáj a lába, nehezen jár" - szomorkodott Giovanni van Bronckhorst csapatkapitány.
"Arjen sérülése nagyon elszomorított bennünek" - jelentette ki a támadó Robin van Persie. "Rossz volt a hangulat a mérkőzés után az öltözőben. Arjen nagyon fontos játékosa a csapatnak, lényeges eleme futballunknak. Ezt bizonyította is azzal, hogy pár perc alatt két gólt lőtt. Mindannyian azt reméljük, hogy nem súlyos a sérülése."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?