Hochschornerék bronzot nyertek, csalódottak

London |

<p>Bronzérmet szerzett Pavol és Peter Hochschorner a londoni olimpián vízi szlalom C2-ban. A háromszoros olimpiai bajnokoknak Sydney, Athén és Peking után most nem sikerült megszerezni a dobogó legmagasabb fokát.</p>

A szlovák versenyzők a hazai Tim Baaillie Etien Stott győztes duótól 1,87 másodperccel maradtak le.

A szlovák kettős szerezte az ország harmadik érmét Michal Martikán (C1) és Danka Barteková (skeet) után.

Négy egymást követő olimpián aranyérmet szerezni eddig három sportolónak sikerült, legutóbb Carl Lewisnak, aki Los Angelesben, Szöulban, Barcelonában és Atlantában is megnyerte a távolugrást.

Hochschornerék nagyon csalódottak voltak, hogy nem sikerült megszerezni a negyedik aranyukat. „Haragszom magamra, hogy nem hoztuk ki magunkból azt, amit kellett volna. Magunk rontottuk el, hibákat csináltunk, amik hátráltattak bennünket.” – mondta Peter Hochschorner. Fivére, Pavol Hochschorner csalódottságának adott hangot. „Csalódottak vagyunk, mivel valószínűleg mindenki aranyat várt tőlünk. Nehéz volt számunkra a pálya, az elejétől fogva nem passzolt, csak szenvedtünk. Amikor kellemetlen szél kezdett fújni, és még ütköztünk is, attól tartottam, érem nélkül maradunk” – tette hozzá.

1. Tim Baillie, Etienne Stott (GB) 106,41,

2. David Florence, Richard Hounslow (GB) 106,77,

3. Pavol HOCHSCHORNER, PETER HOCHSCHORNER (SR) 108,28

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?