Hiányzott Totti

OLASZORSZÁG–SVÉDORSZÁG 1:1 (1:0)
Porto, 52 ezer néző. Játékvezető: Meier (svájci). Gólszerzők: Cassano (37.), ill. Ibrahimovic (85.). Sárga lap: Gattuso, Cannavaro, Zambrotta, ill. Edman, Linderoth. Olaszország: Buffon–Panucci, Nesta, Cannavaro, Zambrotta–Gattuso (75.

OLASZORSZÁG–SVÉDORSZÁG 1:1 (1:0) Porto, 52 ezer néző. Játékvezető: Meier (svájci). Gólszerzők: Cassano (37.), ill. Ibrahimovic (85.). Sárga lap: Gattuso, Cannavaro, Zambrotta, ill. Edman, Linderoth. Olaszország: Buffon–Panucci, Nesta, Cannavaro, Zambrotta–Gattuso (75. Favalli), Pirlo, Perrotta, Del Piero (82. Camoranesi)–Cassano (69. Fiore), Vieri. Svédország: Isaksson–M. Nilsson, Mellberg, Jakobsson, Edman (76. Allbäck)–Wilhelmsson (67. Jonsson), Linderoth, A. Svensson (55. Källström), Ljungberg–Ibrahimovic, Larsson. Olasz rohamokkal indult a találkozó, egy előreívelés után Vieri addig-addig birkózott, míg szembe nem került a kapuval, de 8 méterről a nagyszerűen kifutó Isakssonba lőtte a labdát. A túloldalon Ibrahimovics 12 méterről a fölé bombázott. A 19. percben Zambrotta ment el gyönyörű csellel a bal szélen, majd visszagurított a Del Piero elé, aki ballal egyből lőtt de a labda elsuhant a jobb alsó sarok mellett. Az első félóra végén Del Piero 22 méterről ballal próbálkozott, a labda megpattant Mellbergen, de Isaksson hatalmas bravúrral szögletre ütötte a jobb alsóba tartó labdát. A 37. percben vezetést szereztek Trapattoni védencei: remekül játszó Panucci jobb oldali beadására Cassano pontosan érkezett, és 7 méterről elvetődve a sarokba csúsztatott – 1:0. A 2. félidő elején ismét Panucci jeleskedett, beadása után Vieri kapásból jobb belsővel a mellé durrantott. Az 57. percben Del Piero megpróbálta átemelni két svéd védő és a kapus felett, de a gólvonal felé pattogó labdát az utolsó pillanatban szögletre mentették a védők. Ezután feljöttek a svédek, Larsson mesteri passza után Källström közeli lövését , de Buffon bravúrosan hárított. A 85. percben azonban ő is tehetlen volt: Ibrahimovic egy szöglet utáni kavarodás után, hihetetlen mozdulattal, sarokkal emelte át a hálóőrtt, és a gólvonalon álló Vieri sem tudott menteni. Az olaszok játékán érződött Totti hiánya. (ú)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?