Hiányzott a támadókedv

Érsekújvár. Nem esett gól a nyugat-szlovákiai III. liga szombaton lejátszott Nyitra-parti mérkőzésén, melyen jobbára a két tizenhatos között zajlott a játék, az ellenfelek mindvégig kínosan ügyeltek a defenzív feladatok teljesítésére. A kapuk alig forogtak, a nézők jobbára unatkoztak.

Érsekújvár. Nem esett gól a nyugat-szlovákiai III. liga szombaton lejátszott Nyitra-parti mérkőzésén, melyen jobbára a két tizenhatos között zajlott a játék, az ellenfelek mindvégig kínosan ügyeltek a defenzív feladatok teljesítésére. A kapuk alig forogtak, a nézők jobbára unatkoztak. A vendéglátók zömmel fiatalok alkotta együtteséből hiányzott a fegyelmi büntetését töltő Čaplák, illetve a két sérüléssel bajlódó rutinos futballista, Horáček és Močkor. Az utóbbit az első félóra végén azonban a hazaiak trénere pályára küldte. A hazaiak igyekezetével nem volt gond, összjátékuk azonban akadozott. A mátyusföldiek ugyan érettebb csapat benyomását keltették az eszményi fociidőben zajló találkozón, ám ők sem nagyon erőltették a támadásokat. A 20. percben akár vezetést is szerezhettek volna, Harsányi mintegy 14 méterről leadott erős lövését azonban Szapu nagy bravúrral hárította. Ez volt az első félidő egyetlen említést érdemlő mozzanata. Szünet után a hazaiak kezdtek jobban. Az 50. percben Fehérvári nevéhez fűződik első kapura tartó lövésük. A túloldalon Eliáš került góllal kecsegtető helyzetbe, az érsekújvári védők azonban még épp időben húzták meg a vészféket. A 76. percben ugyan Šebík lerázta őrzőit, ám lövésénél baj volt az irányzékkal. A végjátékban a csereként beállt Bartalos is pontatlanul célzott.

NOVÉ ZÁMKY–GALANTA 0:0. Sárga lap: Hlavačka, ill. Eliáš. Játékvezető: Cifrík, 300 néző. NOVÉ ZÁMKY: Szapu–Š. Piskla, Zsák, Hlavačka, P. Piskla, Fehervári, Guldan (27. Močkor), Šebík, Ešek (46. Hajko), Kovács (66. Palacka), Dang Van. GALANTA: Valenský–Kopčan, Blaško, Červenka, Lošonský (35. Schmidt), Obložinský, Lenivý (87. Bartalos), Eliáš, Vaňo, Harsányi, Mačica. (md)

VÉLEMÉNYEK

Jozef Chovanec (N. Zámky): „Egyik csapat sem akart veszteni, ezért senki sem kockáztatott. Szűk játékoskerettel rendelkezünk, nem sok variációs lehetőségünk maradt a hiányzók pótlására. Leginkább kapusunk, Szapu, illetve a Piskla fivérek, Hlavačka és Zsák teljesítményével vagyok elégedett. A pontosztozkodással egyébként elégedett vagyok.

Miroslav Kollarovič (Galanta): „Mi azzal a szándékkal érkeztünk, hogy pontot zsákmányoljunk. Arra számítottunk, hogy a vendéglátók legutóbbi fiaskójuk után most éppen ellenünk akarják kiköszörülni a csorbát. Ha ebből a szemszögből értékelem a végeredményt, akkor a döntetlen sikernek számít. Mezünkben főleg Kopčan, Červenka és Lenivý játéka dicsérhető. (md)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?