Hétvégi fociszeletek - Radzovce–Olováry (V. liga, KÖSZ, D)

<p>Legutóbb a ragyolciak (6.) idegenben raboltak pontot, az óváriak (5.) viszont otthon kaptak ki a listavezetőtől. A táblázat felsőházában tanyázó csapatok holnapi (16.00) összecsapásán kiélezett küzdelem várható.</p>

Nagy Imre ragyolci klubmenedzser:Egy hete hiányérzetünk volt, ugyanis több góllal is győzhettünk volna Príbelcén, csatáraink azonban tiszta helyzetekben is sorra hibáztak. Nagyon remélem, hogy Mihályi és társai irányzékával holnap nem lesz gond. Tavasszal rendre hoztuk hazai meccseinket, a játékosok fogadkoznak, hogy most is otthon tartják a három pontot. Kanyó József óvári klubelnök:Krnáč eltiltás, Švonavec pedig térdszalagszakadás miatt fog hiányozni. Korábbi sérülésük után Motoška és Fajčík sincsenek még erőnlétileg megfelelő állapotban. Gondjaink ellenére pontért utazunk ellenfelünkhöz. Várhatóan az egymás elleni őszi mérkőzéshez hasonló színvonalas, hajtós és sportszerű viadalt látnak majd a nézők. Őszi eredmény: Olováry–Radzovce 1:1Tippünk – 1:0 

Rövidítésmagyarázat: V. liga, NYSZ, D – V. liga, Nyugat-Szlovákia, dél; V. liga, KÖSZ, D – V. liga, Közép-Szlovákia, dél; TB KN I – területi bajnokság, Komárom, I. osztály. (ái, áb, jmk)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?