Hengereltek a zseliziek

Zseliz. A vasárnap délelőtti találkozón meglepetésre a lévai területi bajnokság utolsó helyezettje kezdett jobban, de Josef Čech és Molnár lövését Barecz, a zseliziek kapusa hárította. A 6. percben Benyus felvágta Petriket, a büntetőt Peter Páchnik higgadtan értékesítette.

Zseliz. A vasárnap délelőtti találkozón meglepetésre a lévai területi bajnokság utolsó helyezettje kezdett jobban, de Josef Čech és Molnár lövését Barecz, a zseliziek kapusa hárította. A 6. percben Benyus felvágta Petriket, a büntetőt Peter Páchnik higgadtan értékesítette. A garamszentgyörgyieket nem törte le az aránylag gyorsan kapott gól, Molnár, valamint Stanko révén rögtön gólhelyzetet dolgoztak ki, de a kínálkozó lehetőséget mindketten elpuskázták. Ezután Milan Páchnik, majd kétszer Kokoška hagyta ki a ziccert. Az utóbbi viszont a 18. percben helyrehozta hibáját, mintegy 14 méterről a jobb felső sarokba talált. Utána Sál percei következtek, aki végigszlalo-mozott a pályán, erős lövése azonban a kapu fölé szállt. Az első játékrész vége felé Újvári hagyott ki egy ziccert.

A második játékrészben a képzettebb hazaiak uralták a mezőnyt. Először Kokoška lőtt fölé, majd Rotík közeli fejesét Michal Čech nagy bravúrral védte. Az 52. percben Stanko óriási helyzetben hibázott, ezzel a vendégek el is lőtték puskaporukat. Az 57. percben Milan Páchnik bombagóllal növelte csapata elő-nyét, öt perccel később pedig Lauko a találkozó legszebb találatát érte el, amikor távolról leadott lövésével kisöpörte a pókhálót M.ichal Čech kapujának jobb felső sarkából. A 76. percben Páchnik állította be a végeredmény. A hazaiak közepes teljesítménnyel is leiskolázták a kissé megilletődötten, de harcosan játszó sereghajtót.

ŽELIEZOVCE–JUR NAD HRONOM 5:0 (2:0). Góllövők: P. Páchnik (6. – 11-esből), Kokoška (18.), M. Páchnik (57.), Lauko (62.), M. Páchnik (76.). Sárga lap: Molnár. Játékvezető: Henrik Kováč, 100 néző.

ŽELIEZOVCE: Barecz–Szalai, Krištofóli, Peter Páchnik, Rotík, Sál (67. p. Csudai), Petrík (54. Karkó), Lauko, Újvári (59. Forró), Kokoška, Milan Páchnik.

JUR NAD HRONOM: Michal Čech–Benyus (66. Pulkert), Ilko, Bócz (70 Lőrincz), Stanko, Prišťák, Lakatos (85. Rakovič), Molnár, Josef Čech, Čonka (66. Varga), Šulyan. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Štuller István (Želiezovce): „Ilyen arányban is megérdemelten győztünk. Sajnos, továbbra is gondot okoz a gólhelyzetek kihasználása. Ha mindig így teljesítenének védenceim, nem lenne gond, bár javítani való még bőven akad.”

Michal Čech (Jur n/Hr.): „Célunk az volt, hogy minél kevesebb gólt kapjunk. Sajnos, ismét belefutottunk egy kijózanító vereségbe. A hazaiak minimálisan két osztállyal jobbak voltak. Ma csupán ennyire tellett. ”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?