Hengereltek a kisfaludiak

Ógyalla/Kisfalud. Tartottak ellenfelüktől az ógyallaiak, mégis féltucat gólt kaptak hazai pályán a támadó focit játszó kisfaludiaktól szombaton a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának 24. fordulójában.

A kisfaludi Bodrogi (világos mezben) ezúttal is feliratkozott a gólszerzők közéÖrzsik Ödön felvételeA jó képességű, kontrákkal kísérletező csallóköziek már az első félóra letelte után négygólos előnyre tettek szert, tizennégy perc leforgása alatt háromszor voltak eredményesek. A gólgyártást ugyan büntetőből elért találattal kezdték a 11. percben, majd az első félidő végét jelző sípszóig még háromszor voltak eredményesek. A párharc legszebb akcióját és gólját a 22. percben tapsolta meg a közönség. Ekkor Jány húzott el a labdával a szélen, jól időzített beadását az ötös sarkán felbukkanó ĺró bólintotta a hálóba. Érdekesnek találtuk, hogy a 11-est követő három gólt a magas termetű vendégjátékosok fejjel érték el. A sörgyáriak harci kedve a hirtelen jött hidegzuhany után lelohadt, az első félidőben bizony alig forgott veszélyben a kisfaludiak kapuja. A hazai drukkereket is meglepte, elkedvetlenítette a váratlan gólzápor. Fordulás után felocsúdtak kábulatukból a vendéglátók, javulásukat Pšenák 65. percben elért szépítő találatával juttatták kifejezésre. Tizenegy perc elteltével azonban Csepi növelte övéi vezetését, majd a triplázó Bogyai Krisztián volt újfent eredményes. Mindkét esetben gyors ellentámadásból húztak hasznot a taktikailag érettebb vendégek. A gólokban bővelkedő összecsapás legvégén Ilon állította be a végeredményt. A Lépes-legénység teljesítményével igazolta, hogy a mezőny legjobb, legképzettebb együttesei közé tartozik. Ógyallai diadala után tavasszal egyébként immár nyolc idegenben zsákmányolt pontnál tart. (ái, pi)

HURBANOVO–VIESKA 2:6 (0:4). Gólszerzők: Pšenák (65.), Ilon (90.), ill. Bogyai (11. – 11-esből, 32., 86.), ĺró (22.), Ábrahám (25.), Csepi (76.). Sárga lap: Daniš, Dudáš, Mayer, T. Bičan, ill. Koczó. Játékvezető: Lešš, 250 néző.

HURBANOVO: Daniš–T. Bičan, Mayer, Kmeť, M. Bičan, Pajtinka, Dudáš, Kurák, Pšenák, Gelle, Ilon. VIESKA: Mikóczi–Domonkos (55. Balogh), Koczó, Jány (83. Molnár A.), Audi A., Bodrogi, ĺró (63. Németh), Molnár P., Ábrahám, Bogyai, Csepi.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Hulkó János (Hurbanovo): Tudtuk, mire számíthatunk, mégis kudarcot vallottunk. Súlyos vereségünkért elsősorban önmagunkat okolhatjuk, hiszen nem voltunk eléggé következetesek. Védenceim, főleg az első félidőben nem tartották be a taktikai utasításokat. Fordulás után feljavultunk, helyzeteink is voltak. Sajnos, csak mérsékelni tudtuk vereségünk arányát. Okulni kell a kudarcból. Megérdemelten nyertek, jobbak voltak a vendégek.”

Lépes György (Vieska): „A hazaiak letámadással kísérleteztek, ami nekünk kedvezett. Fellazult védelmük képtelen volt reagálni villámgyors ellentámadásainkra, ezekből rendre profitáltunk. Szünet után rákapcsoltak az ógyallaiak, ezáltal élvezetessé vált a találkozó. A mieink közül elsősorban a mezőny legjobbja, Audi Adrián játszotta a prímet, rajta kívül Jány és Mikóczi teljesítménye érdemel elismerést.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?