Hengereltek a csallóközcsütörtökiek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSCsallóközcsütörtök/Lúcs. Kiütéses győzelmet (6:0) arattak a lúcsiak elleni összecsapáson, folytatták tavaszi veretlenségi sorozatukat a csallóközcsütörtökiek a dunaszerdahelyi területi bajnokság szombat délutáni találkozóján.„A meccs végén nagy volt az öröm.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Csallóközcsütörtök/Lúcs. Kiütéses győzelmet (6:0) arattak a lúcsiak elleni összecsapáson, folytatták tavaszi veretlenségi sorozatukat a csallóközcsütörtökiek a dunaszerdahelyi területi bajnokság szombat délutáni találkozóján.

„A meccs végén nagy volt az öröm. Most már egyértelmű, hogy nem a véletlen műve a tavaszi megújhodásunk. Télen megfelelően erősítettünk, az új szerzemények rövid idő alatt beilleszkedtek a gépezetbe. Edzőnk, Rastislav Kunst szakmai munkájának köszönhetően nagyot javult a védekezésünk. Négy tavaszi bajnokin csupán egyszer rezdült a hálónk. Nekünk egyébként minden kijött, játékosaink tudásuk javát nyújtották” – értékelte sikerüket Kállay Tamás, a győztesek klubelnöke.

Már az első percben vezettek a vendéglátók. „Nekem az volt az érzésem, hogy a játékosok lélekben nem is voltak a pályán, alighanem Lúcson maradtak… Ilyen tehetetlennek, engem is beleértve, még nem láttam alakulatunkat. Csapatunk minden játékhelyzetben, minden poszton csődöt mondott. A tisztes helytállásért meg sem próbáltunk küzdeni. Gratulálok az ellenfélnek” – nyilatkozta csalódottan Belkovics László, a lúcsiak edzője.

Góltények: Dávid Randuch (1.)– 1:0, Marcel Kurejko (30.) – 2:0, Radoslav Kováč (54. – 11-esből) – 3:0, Marcel Kurejko (60.) – 4:0, Tomáš Klamo (70.) – 5:0, Dávid Randuch (75.) – 6:0.

A lúcsiak legközelebb szombaton (15.30) az alistáliakat látják vendégül, a csallóközcsütörtökiek vasárnap délelőtt (10.30) Bakán vendégszerepelnek. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?