Hengerelt a Juventus

Torinó. A Juventus magabiztos győzelmet aratott tegnap délután a Bayer Leverkusen ellen a Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában. A találkozót korábban kétszer is elhalasztották köd miatt.
JUVENTUS–LEVERKUSEN 4:0 (3:0). Gólszerzők: Trezeguet (8., 60.), Del Piero (37.), Tudor (44.).

Torinó. A Juventus magabiztos győzelmet aratott tegnap délután a Bayer Leverkusen ellen a Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában. A találkozót korábban kétszer is elhalasztották köd miatt.

JUVENTUS–LEVERKUSEN 4:0 (3:0). Gólszerzők: Trezeguet (8., 60.), Del Piero (37.), Tudor (44.). Játékvezető: Meier (svájci), 6000 néző. Kezdettől fogva jelentős fölényben futballoztak a hazaiak. A jól játszó Trezeguet találatával már a találkozó elején vezetést szerzett a Juventus, s félidő végéig háromgólos előnyre tett szert. Szünet után visszavette az iramot az olasz együttes, taktikusan játszott, de így is teljesen megérdemelten aratott ilyen nagyarányú győzelmet. A németek csalódást opkoztak. JUVENTUS: Buffon–Birindelli, Thuram, Iuliano, Pessotto–Zambrotta, Tacchinardi, Tudor, Nedvěd (84. Davids)–Trezeguet (77. Amoruso), Del Piero. LEVERKUSEN: Butt–Sebescen, Lucio, Nowotny, Placente (64. Zsivkovics)–Ramelow, Ballack, Ze Roberto, Bastürk (52. Schneider)–Kirsten (75. Vranjes), Neuville.

A csoport másik, november 21-én lejátszott összecsapásán: Deportivo La Coruna–Arsenal 2:0. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?