Helyreállítanák hírnevüket

Csallóközkürt/Ekecs-Apácaszakállas. Amennyiben a listavezető hazaiak holnap nyernek, az egyházgelleiek pedig elbukják vasárnap délelőtti hazai párharcukat, akkor a csallóközkürtiek akár már holnap, a dunaszerdahelyi területi bajnokság 24. fordulójában, bajnoki címet ünnepelhetnek.

Csallóközkürt/Ekecs-Apácaszakállas. Amennyiben a listavezető hazaiak holnap nyernek, az egyházgelleiek pedig elbukják vasárnap délelőtti hazai párharcukat, akkor a csallóközkürtiek akár már holnap, a dunaszerdahelyi területi bajnokság 24. fordulójában, bajnoki címet ünnepelhetnek. „Természetesen hideg zuhanyként ért bennünket, hogy a királyfiakarcsaiak otthonában megszakadt 22 fordulón át féltve őrzött veretlenségi sorozatunk. Némi öröm az ürömben, hogy ezzel már nem cipeljük magunkkal a vállunkra mázsás súlyként nehezedő, olykor a fejeket, lábakat egyaránt bénító lélektani terhet” – elemezte az éllovas eddigi egyetlen idénybeli kudarcát a kollektíva játékosedzője, Zsákovics Tibor. Megtudtuk, a legerősebb összeállításban lépnek pályára, hiszen csapatkapitányuk, Bugár Iván letöltötte büntetését. „Szeretnénk jó teljesítménnyel, gólokkal kiengesztelni hálás szurkolóinkat a legutóbbi kisiklásért. Remélem, egyben nagy lépést teszünk az elsőség felé vezető úton” – adta közre a vendéglátók célját a védelem tengelyében tüsténkedő tréner.

Az ekecsiek nem utaznak feltartott kézzel a bajnokjelölt otthonába. „Tudjuk, hogy az utcahosszal élen tanyázó listavezető lesz mai ellenfelünk. Nálunk mindenki bevethető. Paradox módon csupán edzőnk, Szigeti Attila szorult a héten kisebbfajta sebészi beavatkozásra. A meccs végén szeretnénk ponttal, pontokkal távozni a kiváló képességű csallóközkürtiektől” – latolgatta az esélyeket Csápai István, a vendégek sportelnöke. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

1. Ohrady 23 18 4 1 62:12 58

7. Okoč-Sokolec 23 10 6 7 53:43 36

Őszi eredmény

Okoč-Sokolec-Ohrady 0:0.

Tippünk

A mérkőzés a hazaiak 3:1-es győzelmével fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?