HC DAC: Oguntoye az év legjobb női kézilabdázója Szlovákiában

Oguntoye Viktória

Oguntoye Viktóriát, a HC DAC kézilabdacsapatának párkányi származású kapusát választották 2020 legjobb női kézilabdázójának Szlovákiában.
 

A 30 éves Oguntoye pályafutása során először érdemelte ki ezt az elismerést. Emellett értelemszerűen a legjobb kapusnak is megválasztották, így megőrizte a címét. 
„Őszintén szólva nagyon meglepődtem a győzelmemen, de boldog vagyok. Nem figyeltem igazán a szavazást, nem tudatosítottam, hogy én is a jelöltek között vagyok. Annál nagyobb volt a meglepetés. Nagyon köszönöm mindenkinek, sokat jelent nekem ez a cím, amely az elvégzett munka jutalma. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra” – nyilatkozta a díjátadón Oguntoye.

Klubcsapata, a HC DAC tarolt az ankéton: a MOL Liga legjobbjának Bízik Rékát választották. A naszvadi származású kézis lett egyúttal a legjobb balszélső, Bízik Boglárka a legjobb irányító, a szintén Dunaszerdahelyen játszó Kristína Pastorková pedig a legjobb beállós. 

Érdekes

A 2020-as díjazottak

Az év játékosai: 
Oguntoye Viktória (DVSC/HC DAC) 
Martin Straňovský (Prešov/Szeged/N Zámky)

A Slovnaft Handball Extraliga legjobbja
Oliver Rábek (Prešov)

A MOL Liga legjobbja: 
Bízik Réka (HC DAC)
A legjobb női balszélső: 
Bízik Réka
A legjobb női irányító: 
Bízik Boglárka (HC DAC)
A legjobb női kapus: 
Oguntoye Viktória (HC DAC)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?