Háromgólos előnyt szerzett idegenben a Honvéd

<p>A Budapest Honvéd rendkívül meggyőző játékkal, 4-1-re nyert a montenegrói Celik Niksic vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.</p>

EL-selejtező, 1. forduló, első mérkőzés:Celik Niksic (montenegrói)-Budapest Honvéd 1-4 (1-2) Niksic, 1200 néző, v.: Strönbergsson (svéd)gólszerzők: Radovic (15.), illetve Délczeg (38.), Holender (41., 62.), Diaby (52.)sárga lap: Ivanovic (45.), Vidakanic (54.), Dubljevic (75.), illetve Nagy G. (77.), Mancini (93.) Niksic: Banovic - Dubljevic, Radovic (Bakoc, 66.), Vukovic, Vidakanic - Bulajic, Adrovic, Jovovic, Zoric, Ivanovic (Kasalica, 89.) - Racic Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Lovric, Ignjatovic (Alcibiade, 54.), Zivanovic - Hidi, Nagy G. – Délczeg, Vécsei (Diarra, 65.), Holender (Mancini, 75.) – Diaby  Hiába játszott minimális fölényben az OTP Bank Liga legutóbbi szezonjában bronzérmes Honvéd, a hazaiak egy pontrúgást követően Radovic fejesével már a 15. percben előnyhöz jutottak. Marco Rossi együttese ugyanakkor a játékrész második felében szinte kapujához szegezte a montenegrói alakulatot, és Délczeg, valamint Holender góljaival megfordította az állást. Utóbbi az első találatnál a gólpasszt jegyezte.   A fordulást követően nem sokkal a Honvéd eldöntötte a találkozó - és vélhetően a párharc - sorsát is, az előkészítő ezúttal is Holender volt, a befejező pedig Diaby. A mindössze 18 éves Holender ezt követően is megállíthatatlannak bizonyult, s egy csukafejessel vette be a hazaiak kapuját.    Marco Rossi együttese így megnyugtató előnnyel készülhet a jövő heti kispesti visszavágóra.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?