Három újonc a keretben

Pozsony. Dušan Galis, a szlovák futballválogatott vezető-edzője kihirdette keretét az április 28-i, Ukrajna elleni, kijevi (18.15) barátságos találkozóra. A tizennyolc meghívott közül tizennégy külföldön rúgja a labdát.

Pozsony. Dušan Galis, a szlovák futballválogatott vezető-edzője kihirdette keretét az április 28-i, Ukrajna elleni, kijevi (18.15) barátságos találkozóra. A tizennyolc meghívott közül tizennégy külföldön rúgja a labdát. Három újonc, a besztercebányai Zajac a Slovanban játszó Onofrej és a dubnicai Dovičovič is helyet kapott a keretben.

„Labant (Sparta) sérülés, Demo (Mönchengladbach) pedig klubkötelessége miatt hiányzik. Nehéz meccs vár ránk , hiszen Oleg Blohin szövetségi kapitány odahaza győzelemmel akar bemutatkozni. Egy-két új játékos is lehetőséget kap, de nem kell sokat próbálgatnunk, hiszen a csapat gerince adott, elsősorban Königre, Vargára, Karhanra, Mintálra, Némethre és Vittekre gondolok. Elismerem, a vendéglátók az esélyesek, de miért ne nyerhetnénk Ukrajnában” – mondta Dušan Galis.

A keret: König (Elazigspor), Zajac (B. Bystrica)–Kratochvíl (Denizlispor), Varga (Celtic), Zabavník (Žilina), Hanek (D. Moszkva), Klimpl (V. Žižkov), Greško (Blackburn)–Onofrej (Slovan), Michalík (Sparta), Karhan (Wolfsburg), Dovičovič (Dubnica), Janočko (Austria), Kisel (Liberec), Mintál (Nürnberg)–Németh (Middlesbrough), Reiter (Olomouc), Vittek (Nürnberg).(sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?