Három bősi Eb-érem Lorcából

birkózás

Három versenyző, három érem a bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo mérlege a III. WKB Európa-bajnokságon. 

A spanyolországi Lorcában Kósa Tamás és Jančovič Laura a dobogó második, Jančovič Linda pedig a dobogó harmadik fokára állhatott. Mindhárman küzdelemben indultak.

„A döntőig menetelt Kósa Tamás a 16–17 éves fiúk 65 kilós súlycsoportjában – értékelte védencei szereplését Darnay Barnabás bősi edző. – Első mérkőzését hosszabbításban fejrúgással nyerte spanyol ellenfele ellen, majd az elődöntőben egy görög karatékát erőfölényének köszönhetően KO-val vert meg, a döntőben azonban alulmaradt örmény riválisával szemben. Jančovič Laura, a 10–11 éves lányok +40 kilós súlycsoportjában szintén bejutott a döntőbe. Ott azzal a lengyel karatékával küzdött, akit pár hónappal ezelőtt a varsói Európa-kupán legyőzött. Most viszont a riválisa bírta jobban küzdelmet, így Laura ezüstérmes lett. Nem a saját kategóriájában, a 7 évesek és 27 kilósok között, hanem korban és súlyban is egy kategóriával feljebb, a 8–9 éves lányok 35 kilós súlycsoportjában indult Jančovič Linda. Ennek ellenére kitűnően helytállt, egészen az elődöntőig menetelt. Ott kikapott a súlycsoport későbbi ukrán bajnokától, és a dobogó harmadik fokán végzett.”

Érdekes

III. WKB EURÓPA-BAJNOKSÁG, Lorca

Küzdelem, 8–9 éves lányok, 35 kg: 3. Jančovič Linda; 10–11 éves lányok, +40 kg: 2. Jančovič Laura. Ifik, 16–17 éves fiúk, 65 kg: 2. Kósa Tamás (mindhárman bősi Kyokushin Karate Oyama Dojo).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?