Hantuchová lendületben

Melbourne. Bokasérülés miatt feladni kényszerült az ausztrál nyílt teniszbajnokság idei sorozatát a chilei Nicolas Massu, az olimpiai bajnok a német Kohlschreiberrel szemben látta kilátástalannak a további szenvedést. Melbourne nem hoz szerencsét Nicolas Massunak.

Melbourne. Bokasérülés miatt feladni kényszerült az ausztrál nyílt teniszbajnokság idei sorozatát a chilei Nicolas Massu, az olimpiai bajnok a német Kohlschreiberrel szemben látta kilátástalannak a további szenvedést. Melbourne nem hoz szerencsét Nicolas Massunak. Ahogy egy héttel korábban a Kooyong Classic elnevezésű tornán David Nalbandian ellen, úgy most az Australian Openen a német Philip Kohlschreiberrel szemben is bokasérülés miatt kellett feladnia a viadalt. Athén chilei bajnoka 0:6, 0:2-nál adta fel a reménytelen küzdelmet...A második fordulóban búcsúzott a kiemeltek közül a román Pavel, az orosz Juzsnyij és a francia Grosjean is. A hölgyeknél Davenport, Miszkina és Venus Williams is bejutott a 3. fordulóba. Mandula Petra Gubacsi Zsófia oldalán párosban is kiesett.

HANTUCHOVÁ–SCHETT (osztrák) 6:4, 6:0. Daniela nagy lendülettel kezdte az összecsapást, ellenfele nem véletlenül húzta a rövidebbet. A második játszmában hibátlanul teljesítő szlovák teniszező 85 percnyi játék után búcsúztatta Barbara Schettet, aki a találkozó után bejelentette visszavonulását. „Már nincs visszaút, befejeztem” – mondta a pályafutása során három tornagyőzelemmel büszkélkedhető osztrák teniszező.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK, 2. forduló, férfiak, egyéni: Kohlschreiber–Massu 6:0, 2:0-nál Massu visszalépett; Reynolds–Pavel 7:6, 6:2, 6:2; Canas–Verdasco 3:6, 7:5, 6:3, 6:0; Nadal–Juzsnyij 6:1, 4:6, 4:6, 7:5, 6:3; Coria–Mello 6:4, 6:7, 6:3, 7:6; Lisnard–Grosjean 1:6, 4:6, 6:3, 6:4, 6:3; Hewitt–Blake 4:6. 7:6. 6:0. 6:3; Roddick–Rusedski 6:0. 3:6. 6:2. 6:3; Ferrero–Zabaleta 6:1, 6:2. 6:0. Nők, 2. forduló, egyéni: Raymond–Koukalová 6:0, 6:1; Miszkina–Obziler 6:4, 6:2; Davenport––Paštiková 2:6, 6:2, 6:2; V. Williams–Peng 6:3, 6:1.

Páros, 2. fordulók, férfiak: Arthurs, Hanley (ausztrálok)–Cibulec, Hrbatý (cseh, szlovák) 6:2, 6:4; Beck, Szargszian (szlovák, örmény)–Damm, Palmer (cseh, amerikai) 7:6, 6:3. Nők: Chládková, Kurhajcová (cseh, szlovák)–Dhenin, Talaja (francia, horvát) 6:3, 6:2; Hantuchová, Navrátilová (szlovák, amerikai)–Alves, Henke (brazil, német) 6:1, 6:3; Musgrave, Wheeler (amerikai, ausztrál)–Gubacsi, Mandula (ma-gyarok) 6:2, 2:6, 6:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?