Hantuchová és Hrbatý

Pozsony. Tegnap este a pozsonyi West Színházban kihirdették az év legjobb szlovák teniszezőit. A fehér sport legjobbjai több kategóriában versengtek a megtisztelő címért.

2004 legjobb szlovák teniszezői: Hrbatý és HantuchováPozsony. Tegnap este a pozsonyi West Színházban kihirdették az év legjobb szlovák teniszezőit. A fehér sport legjobbjai több kategóriában versengtek a megtisztelő címért.

A férfiak között a papírformának megfelelően az élete legsikeresebb évét záró Dominik Hrbatý vehette át a győztesnek járó trófeát, megelőzve Karol Kučerát és Karol Becket. AZ ATP-világranglista 14. helyezettje 2004-ben megnyerte az aucklandi, az ade-laidi és a marseille-i tornát. A nők kategóriájában Daniela Hantuchová lett a befutó, annak ellenére, hogy idén egy tornagyőzelmet sem tudott felmutatni, ellen-tétben a második helyezett Martina Suchával. A harmadik helyen Ľubomíra Kurhajcová végzett.

A juniorok között Jarmila Gajdošová és a korosztályában Wimbledonban párosban negyeddöntős Kamil Čapkovič diadalmaskodott. A legjobb ificsapat címét az Európa-bajnoki elsőséget szerzett 14 éven aluli lányok kapták. A felnőttek között egyértelműen a Davis-kupa világcsoportjában részt vevő Hrbatý, Kučera, Beck, Mertiňák kollektíva győzött.

Ľubomír Páleník, a Szlovák Teniszszövetség titkára elmondta, elsősorban a világranglista-helyezés volt meghatározó a sorrend megállapításánál: „Az edzőket meghallgatva a teniszszövetség végrehajtó bizottsága hozta meg a végső döntést.” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?