Győzelemre várva

Budapest. A magyar labdarúgó-válogatott ma 20.15 órakor 17. mérkőzését játssza a Megyeri úti stadionban (az m1 élőben közvetíti). Ezúttal Macedónia lesz az ellenfél. Jó jelnek számít, az újpesti pályán még soha nem kapott ki a nemzeti csapat. Gellei Imre szövetségi kapitány sérülés miatt számíthat Mátyus játékára.

Budapest. A magyar labdarúgó-válogatott ma 20.15 órakor 17. mérkőzését játssza a Megyeri úti stadionban (az m1 élőben közvetíti). Ezúttal Macedónia lesz az ellenfél. Jó jelnek számít, az újpesti pályán még soha nem kapott ki a nemzeti csapat. Gellei Imre szövetségi kapitány sérülés miatt számíthat Mátyus játékára. Ennek ellenére bizakodva várja az összecsapást. „Bízom benne, hogy győzelemmel zárjuk az összecsapást. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, remélem, védenceim igazolják az elvárásokta.” A magyar együttes várható összeállítása: Babos–Bodnár, Kuttor, Juhár, Füzi–Pető, Lisztes, Sebők V., Dárdai–Ferenczi, Tököli.

Gjore Jovanovszki, a macedón együttes szakvezetője nyolc játékosát volt kénytelen sérülés miatt kihagyni a keretből .„Gyakorlatilag teljesen új csapatot kell összeállítanom. Itt a lehetőség azok előtt, akik eddig kevesebbet játszottak. Az eredménynél sokkal fontosabb, hogy sikerüljön végrehajtani a megbeszélt taktikát.” Korábban kétszer találkozott a két válogatott: 1998-ban a teheráni tornán 0:0-ás eredmény született. Egy évvel ezelőtt Skopjéban 1:0-ás magyar vezetésnél a mérkőzés a nagy köd miatt félbeszakadt. Egyébként a macedónok idén még nem nyertek mérkőzést...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?